ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Και πώς να το αποδείξει ο Ραγκούσης;

Πώς θα μπορούσε ο Ραγκούσης να αποδείξει ότι ένας Μητροπολίτης είναι ομοφυλόφιλος; Σκεφτείτε το. Οι μαρτυρίες τρίτων δεν ισχύουν εδώ. Η Ιερά Σύνοδος ζητεί τη μαρτυρία του Ραγκούση για την ομοφυλοφιλική ζωή των ιεραρχών. Μαζί με αποδείξεις. «Ημουν εκεί και το έχω και σε βίντεο», κάτι τέτοιο ας πούμε.
Βέβαια εδώ ο Ραγκούσης μπορεί να πει ότι η σεξουαλική ζωή κάθε ανθρώπου αποτελεί προσωπικό δεδομένο και, τέλος πάντων, δεν θα βγει στα μανταλάκια και στις Τατιάνες.
Στο τέλος θα τον εγκαλέσουν επειδή αρθρώνει ισχυρισμούς χωρίς να κομίζει σχετικές αποδείξεις. Πιθανότατα δεν τις έχει. Απλώς.. αναπαράγει την αντίληψη που υπάρχει σε μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας, καθώς σχετικές αναφορές έχουν γίνει κατά το παρελθόν, από πρόσωπα κοντά στην Ιεραρχία. Συνεπώς το θέμα θα τελειώσει στη σιωπή του Ραγκούση
 Και θα αφήσει με το παράπονο όλους εμάς που ποθούμε να βρεθούμε στο ακροατήριο μίας κανονικής δίκης με αποδείξεις για την ύπαρξη ομοφυλοφιλικής ζωής στην Εκκλησία, η οποία, προφανώς, είναι σαν την εξωγήινη ζωή: δεν μπορείς να αποδείξεις ότι υπάρχει, αλλά έχεις λόγους να κάνεις εικασίες.
- από κείμενο του Κ. Γιαννακίδη στο protagon (oλόκληρο ΕΔΩ)