ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Ο Γαβράς θα κάνει ταινία το βιβλίο του Βαρουφάκη

Τρεις ώρες διήρκησε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάνη Βαρουφάκη υπό τον τίτλο «Ανίκητοι Ηττημένοι» (μεταφορά στα ελληνικά του αγγλόφωνου«Adults in the room») που πραγματοποιήθηκε χθες στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Στα αποσπάσματα που διαβάστηκαν και στις παρεμβάσεις των ομιλούντων συνεχείς ήταν οι αρνητικές αναφορές τόσο στον Γιώργο Χουλιαράκη όσο και στον Γιάννη Στουρνάρα, με τον Βαρουφάκη να υπόσχεται ότι δεν θα ξαναμιλήσει ποτέ ξανάγια το 2015.
Μία από τις ειδήσεις που βγήκαν είναι ότι ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς προτίθεται να.. μεταφέρει στον κινηματογράφο το βιβλίο του Βαρουφάκη στο οποίο παρουσιάζονται, μέσα από την προσωπική ματιά του πρώην υπουργού Οικονομικών, οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και τα γεγονότα μέχρι την αποχώρησή του από το υπουργείο.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει παραχωρήσει τα δικαιώματα του βιβλίου στον Κώστα Γαβρά, ο οποίος όταν έμαθε ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών κρατούσε σημειώσεις από τις συνεδριάσεις του Eurogroup του ζήτησε τα χειρόγραφα για να γυρίσει τη νέα του ταινία.