ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

«Διονύση, διορισμένοι υπάλληλοι είμαστε»...

«ΔΙΟΝΥΣΗ, πάρε μια αναπνοή, διορισμένοι υπάλληλοι είμαστε, δεν είμαστε αιρετοί άρχοντες»! Μια φράση που άκουσε ο παραιτηθείς πρόεδρος της ΕΡΤ και αντικατοπτρίζει το κλίμα στο Ραδιομέγαρο. Οπου ο Τσακνής βρέθηκε να του έχουν τραβήξει το χαλάκι κάτω από το πόδια, αλλά μάλλον θα έπρεπε να το ξέρει ότι στην Αγία Παρασκευή συμβαίνουν αυτά. (και η αλήθεια είναι ότι συμβαίνουν συχνά...)
ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑΜΕ και επισήμως στον αστερισμό του «Υπαρκτού Συνδικαλισμού». Θα τρέξουν κάποιες καταστάσεις που ως τώρα θύμιζαν σαλίγκαρο; Θα εμφανιστούν φαντάσματα που ως τώρα μόνο τα μισθά ήξεραν να παίρνουν; Γιατί τα ντίλια πρέπει να έχουν αποτελέσματα..
Ειδάλλως... (Και μην ξεχνάμε: όσο εύκολα στήνονται κάποιες συμμαχίες τόσο εύκολα γκρεμίζονται!)
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ για ΕΡΤ, διαβάζω δήλωση Λάλα:«Μιλούσαν για συνεντεύξεις - μαϊμού, παρότι υπηχαν και υπάρχουν βίντεο, κασέτες και αδιάψευστες μαρτυρίες για όλες τις συνεντεύξεις μου. Ας κάνουν όμως λίγη υπομονή κι αυτοί οι δυο τρεις που ακόμη βγάζουν τα κόμπλεξ τους. Σε λίγο καιρό θα βγουν στην ΕΡΤ οι συνεντεύξεις μου - γιατί είναι σχεδόν όλες βιντεοσκοπημένες- και τοτε θέλω να πιστεύω ότι η βλακεία τους θα υποχωρήσει πίσω από την ντροπή τους». (Ελπίζω να εννοεί ότι οι συνεντεύξεις που θα δούμε θα είναι καινούργιες. Γιατί αν δείξουν τις παλιές, οπλίζω από τώρα το Λούγκερ.)
- από τη στήλη MEDIA PRO του Χρήστου Ξανθάκη στην εφημερίδα Νέα Σελίδα