ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Aλλη φορά θα με αποκαλείς κύριε πρόεδρε!

Εξω φρενών ο Μητσοτάκης από την επιστολή Καραχάλιου - «Τάκης (Θεοδωρικάκος) θα κερνάει και Μαρία (Σπυράκη) θα πίνει»

Χαμός στη ΝΔ από την επιστολή του πρώην γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού, Νίκου Καραχάλιου για τις επιλογές Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενοχλήθηκε πολύ όχι μόνο από το περιεχόμενο της επιστολής αλλά και από το γεγονός ότι ο Καραχάλιος του απευθύνθηκε με το μικρό του όνομα. Οι πληροφορίες λένε, ότι ο Μητσοτάκης του είπε: «άλλη φορά θα με αποκαλείς κύριε πρόεδρε».
Το στέλεχος της ΝΔ, που το 2007 είχε εξελιχθεί ατύπως σε Νο3 της ΝΔ και παραμένει στο «στρατόπεδο» των καραμανλικών, εκτοξεύει ευθείες βολές κατά της πολιτικής που ασκεί το κόμμα, επισημαίνοντας: "Κοιτάζοντας προσεκτικά το τελευταίο κύμα δημοσκοπήσεων και διαβάζοντας με προσοχή τα ποιοτικά τους στοιχεία, παρατηρώ ότι η ΝΔ όχι μόνο έχει «ταβανιάσει» και έχει.. «κολλήσει» σε ένα ποσοστό γύρω στο 28% (ίσως όχι τυχαία ίσο με το ποσοστό που πήρε στις τελευταίες Εθνικές Εκλογές δύο φορές με τον Αντώνη Σαμαρά τον Ιούνιο του ‘12 και το Γενάρη του ‘15 και μία με το Βαγγέλη Μεϊμαράκη τον Σεπτέμβριο του ‘15), αλλά σημειώνει μία ελαφρά κάμψη, την ώρα που ο «μεγάλος εχθρός», ο ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει εμφανή σημάδια ανάκαμψης, μειώνοντας σε μονοψήφια τη «θηριώδη» διαφορά που μας χώριζε όλο αυτό το διάστημα".

Στη συνέχεια o Kαραχάλιος επιτίθεται ευθέως στον Τάκη Θεοδωρικάκο και την νέα εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Μαρία Σπυράκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γιατί δεν κάνεις Πρόεδρε το απλό: 2 σε 1. Να τοποθετήσεις στην επικοινωνία δίπλα στη συστημική δημοσιογράφο του MEGA, τον καλοπληρωμένο δημοσκόπο του MEGA, που θήτευσαν δίπλα στον Γιάννη Πρετεντέρη και ως Αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου. Ποιός γνωρίζει καλύτερα τη στρατηγική από τον Τάκη που την εισηγείται; Κανείς! Μπορεί ο Τάκης να σου το αρνηθεί για να μη φθαρεί; Όχι! Έτσι θα γλυτώσεις και από το καθημερινό βάσανο κάθε Προέδρου που ονομάζεται «Πρωινός Καφές», αφού «Τάκης θα κερνάει και Μαρία θα πίνει»! Επίσης ποιό καλύτερο δίδυμο από το Μαρία / Τάκης για να υπηρετήσει το άνοιγμα στο Κέντρο, αφού και οι δύο γνωρίζουν όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ -ο Τάκης μάλιστα ως διευθυντής του γραφείου του Κώστα Λαλιώτη – αλλά έχουν τεχνογνωσία που φθάνει μέχρι την Κομμουνιστική Αριστερά, καθώς διετέλεσαν αντίστοιχα γραμματέας της ΚΝΕ και μέλος της ΠΑΣΠ».
- από το documentonews