ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Γέμισε ο Τύπος αγιοβασίληδες...

Νέος Άγιος Βασίλης προέκυψε στα ΜΜΕ, μετά την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στις νέες εγκαταστάσεις των εφημερίδων «ΒΗΜΑ» και «ΝΕΑ» πριν ένα μηνα μοιράζοντας 1000αρικα στους εργαζόμενους… Εχθές ο νέος ιδιοκτήτης του «ΕΘΝΟΥΣ» Ιβάν Σαββίδης επισκέφθηκε τα γραφεία της εφημερίδας στη Συγγρού και ανάμεσα στις προτροπές και τις ευχές για να πάνε όλα καλά, με ολίγη από ορθοδοξία, μοίρασε κι αυτός με τη σειρά του από ενα 1000αρικο σε κάθε εργαζόμενο!
Μάλιστα λέγεται ότι η αρχική σκέψη ήταν να δοθεί bonus ένας μισθός, επειδή όμως η «βεντάλια» είναι μεγάλη, κρίθηκε φρόνιμο και πιο δίκαιο να δοθεί σε όλους το ίδιο ποσό.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι πολύ ωραία όλα αυτά…
Μόνο που στην Ελλάδα και ειδικότερα στις επιχειρήσεις του Τύπου οι εργαζόμενοι – ιστορικά μιλώντας, έχουν «καεί» από τις χουβαρντοσύνες των αφεντικών!
Με άλλα λόγια οι εργαζόμενοι στον Τύπο που έχουν καεί στο χυλό και φυσάνε και το γιαούρτι θα ήταν ικανοποιημένοι αν απλώς αμείβονταν με αξιοπρεπείς μισθούς και στην ώρα τους! Αυτό και τίποτα άλλο θα ήταν το καλύτερο bonus, είτε δουλεύουν στις εφημερίδες του πρώην ΔΟΛ είτε του πρώην ΠΗΓΑΣΟΥ, διότι αμφότεροι έχουν περάσει των παθών τους τον τάραχο!
Κατά τα άλλα η επιβράβευση – κι αυτό δεν αφορά τους εργαζόμενους, για κάτι που δεν έχεις κάνει είναι μόνο ανησυχητική! Διότι το πρόβλημα της εξαιρετικά χαμηλής κυκλοφορίας του «ΕΘΝΟΥΣ» παραμένει. Τώρα αν αυτό το γνωρίζει και ο ομογενής επιχειρηματίας και σε τι έκταση, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο! Σημασία έχει ότι για όσο τη χρηματοδοτεί δεν θα υπάρχει πρόβλημα!...
- από το enimerosi24