ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Ηταν «παραφωνία» για το κανάλι του Αλαφούζου...

...όμως «τα πρωινά μου δεν θα είναι ίδια!..»

Ούτε τον Βασίλη Λυριτζή δεν μπόρεσε να αντέξει αυτός ο ΣΚΑΪ, έγραψε ο Δ. Κανελλόπουλος στην ΕφΣυν. Εφυγε γιατί αποτελούσε «παραφωνία» στο κανάλι του Αλαφούζου είπαν κάποιοι άλλοι.
Εμείς τον θυμόμαστε στις καλές εποχές (του) στον Flash...
Πολλοί πάντως ήταν αυτοί, κυρίως συνάδελφοί του στον ΣΚΑΪ, που έγραψαν μόνο καλά λόγια και ευχαριστίες στα κοινωνικά δίκτυα. Παραθέτουμε ενδεικτικά:

Εύα Αντωνοπούλου:
Είναι πάντα δύσκολο και αμήχανο να αποχαιρετάς (επαγγελματικά) καλούς φίλους και συνεργάτες... Θέλω όμως να πω δυο λόγια για τον Δημήτρη Οικονόμου, τον Βασίλη Λυριτζή και..
τον Στρατή Τριλίκη. Σήμερα ανακοίνωσαν την αποχώρηση του Βασίλη και του Στρατή από τον σταθμό και μας συγκίνησαν όλους στον ΣΚΑΪ με το ήθος και την ξεχωριστή ποιότητα που τους χαρακτηρίζει πάντα. Είναι άνθρωποι που πέρα από τη δική τους εξαιρετικά πετυχημένη διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια, έχουν στηρίξει ουσιαστικά και αναδείξει δεκάδες νεότερους δημοσιογράφους δίνοντας τους ''χώρο'' χωρίς κόμπλεξ και μικροψυχίες, πράγμα σπάνιο στο χώρο των media.
Από την πλευρά μου θέλω να τους πω και εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μέσα από τη συνεργασία μας πριν χρόνια στην ''Πρώτη Γραμμή'' ξεκίνησε και για μένα ένα πολύ ενδιαφέρον επαγγελματικό ταξίδι στον ΣΚΑΪ.
Σας ευχαριστώ και θα μας λείψετε.
 ****
Αλεξία Κουλούρη:
ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ…ΜΟΝΟ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ !!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ...
 ****
Μανώλης Σφακάκης:
Απο τις ωραιότερες επαγγελματικές συνεργασίες που είχα ως τωρα, συνεργασία που “γέννησε” φιλίες…τρεις όμορφοι άνθρωποι, με χιούμορ, χωρις συμπλέγματα…περάσαμε πολυ καλα μαζι, παρα την βάρβαρη ωρα και την πίεση της δουλειάς δεν θυμάμαι να τσακωθήκαμε ούτε μια φορα, ούτε μια στιγμή, γιατι μπορει να πειραζομασταν συνέχεια αλλα το κάναμε πάντοτε με σεβασμό ο ένας στην υπόσταση του αλλου…Παιδια, σας ευχαριστω απο καρδιας, καλη συνέχεια, οι άξιοι προχωρούν μπροστα…
****
Χριστίνα Σούζη:
Αγαπημένε μου (Στρατή Τιρλίκη) σε ευχαριστώ για όλα , τόσο εσένα όσο και τον Βασίλη (Οικονόμου) , θα μου λείψετε ... τα πρωινά μου δεν θα είναι ίδια !!
****
Μαρία Αναστασοπούλου:
“Οι κύκλοι ανοίγουν για να κλείνουν”. Αυτό είπαν… κι έτσι έκλεισε ένας κύκλος 33 ολόκληρων χρόνων για τους ίδιους… κι ένας μικρότερος για πολλούς από εμάς… Ήμουν 23 στα 24 όταν άρχισα να συνεργάζομαι μαζί τους. “Θα είσαι στην εκπομπή των Λυριτζή – Οικονόμου – Τριλίκη”, μου είπαν. Μου φάνηκε βουνό! Γιατί ήταν αυτοί που ήταν… Κι όμως! Δεν άργησα να καταλάβω ότι πρόκειται για τους πλέον ακομπλεξάριστους ανθρώπους του χώρου μας. Και πάντα εκεί… για να σου δώσουν (άπλετο) χώρο, για να διορθώνουν τα λάθη σου, για να καλαμπουρίσουν μαζί σου… Τόσα χρόνια, κάθε πρωί, η πιο επαγγελματική και συνάμα ανθρώπινη τηλεοπτική παρέα… Π Α Ρ Ε Α (με όλα τα γράμματα κεφαλαία). Είναι ευλογία να μαθαίνεις από τους καλύτερους. Ευχαριστώ για όλα.
****
Μαρία Βούσουλα:
Κάποιοι σου ανοίγουν δρόμους, παίρνοντας πάνω τους το ρίσκο της απειρίας σου. Σε "αναγκάζουν" να πιστέψεις στον εαυτό σου, όταν εσυ ο ίδιος δεν βρισκεις τη δύναμη να το κάνεις. Ποιά;; Εγώ, δίπλα στους Βασίλη Λυριτζη και Δημήτρη Οικονόμου. Ποιά; Εγώ, να συνεργάζομαι με έναν αρχισυντάκτη που οταν του έκλεινα θέμα με χαρακτήριζε σπουδαία ρεπόρτερ για να με ανεβάσει ψυχολογικά. Το έζησα όμως, και τους είχα πάντα δίπλα μου. Σας ευχαριστώ πολυ για όλα!