ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

44 μήνες φυλάκισης και 28.000 πρόστιμο στον Γ. Καλοφωλιά

Λάβαμε και δημοσιεύουμε:

Νέα καταδίκη για τον Γ. Καλοφωλιά της Εξπρές. Αυτή τη φορά από το Τριμελές Πλημ/κείο Αθηνών που δίκασε έφεση της εταιρίας, σε πρωτόδικη απόφαση πρώην εργαζομένων του πιεστηρίου και για οφειλές του 2011 και 3 μήνες του 2012. Η απόφαση είναι 44 μήνες φυλάκισης και 28.200 ευρώ πρόστιμο χωρίς η Έδρα να δεχτεί ελαφρυντικά.
Το ζήτημα είναι όμως οι μόνιμοι πλέον ισχυρισμοί των δικηγόρων του Καλοφωλιά ότι αν το υπουργείο Οικονομίας είχε καταβάλει νωρίτερα το ποσό της επιδότησης των 7.100.000 ευρώ δεν θα υπήρξε πρόβλημα με τις πληρωμές. Η εταιρία, ισχυρίζονται οι δικηγόροι,..
κατέβαλε το μερίδιό της έγκαιρα...
Βέβαια, τον Δεκέμβριο του 2015 ο τότε υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Σταθάκης αποφάσισε την πρόθεση ανάκλησης της επιδότησης διότι η εταιρεία Καλοφωλιάς δεν τήρησε τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις. Τον Ιανουάριο του 2017 η υπόθεση συζητήθηκε στην Γνωμοδοτική Επιτροπή του υπουργείου για να οριστικοποιηθεί η απόφαση. Εδώ και 5 μήνες αναμένεται...
Αυτό που θα δούμε στο τέλος είναι ο Καλοφωλιάς να κάνει μήνυση στο Υπ. Οικονομίας ως αποκλειστικά υπεύθυνο για το κλείσιμο της εφημερίδας ΕΞΠΡΕΣ!!!