ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Πάλι δεν είδαμε τη Μάρα

Πάλι δεν είδαμε το δελτίο του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα το βράδυ της Τρίτης. Αιτία η  στάση εργασίας των Τεχνικών που ζητούν την άμεση απόσυρση των προτάσεων της εργοδοσίας και των πιέσεων εκπροσώπων της υπό την απειλή απολύσεων για την αλλαγή εργοδοτικού φορέα σε εργαζόμενους τεχνικούς μέλη της Ε.Τ.Ι.Τ.Α.
***
Το ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ και ΜΜΕ εκφράζει την συμπαράστασή του στον πολυετή αγώνα των εργαζομένων της εφημερίδας "ΚΕΡΔΟΣ", συμφερόντων του μεγαλοεπιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου. Στους εργαζόμενους οφείλονται δεδουλευμένα από το Μάρτιο του 2013, ενώ εδώ και χρόνια η επιχείρηση δεν καταβάλλει.. ούτε τις ασφαλιστικές εισφορές. Την ερχόμενη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 εκδικάζεται ποινική δίωξη κατά του Θωμά Λιακουνάκου και άλλων 5 διευθυντικών στελεχών, με την κατηγορία της κατά συρροήν μη καταβολής δεδουλευμένων, κατόπιν μηνυτήριων αναφορών του ΣΕΠΕ και μήνυσης εργαζομένων.
 ***
Απεργιών συνέχεια στου Μπόμπολα από τους -επί πεντάμηνο- απλήρωτους εργαζομένους. Οι Ενώσεις αποφάσισαν τη συνέχιση της απεργίας έως τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης, 29 Ιουνίου 2017, για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους, τους τεχνικούς τύπου, τους λιθογράφους και τους φωτορεπόρτερ, οι οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», «GOAL NEWS», στις ιστοσελίδες «ethnos.gr», «imerisia.gr», «sentragoal.gr», «life.gr», «womenonly.gr», «elle.gr», «cinemag.gr» και «caranddriver.gr», καθώς και σε όλες τις περιοδικές εκδόσεις και τις λοιπές ιστοσελίδες του Ομίλου.
***
«Από σήμερα το πρωί η κοινότητα του Facebook έχει επίσημα 2 δισ. ανθρώπους! Κάνουμε πρόοδο στη σύνδεση του κόσμου, τώρα ας φέρουμε αυτό τον κόσμο πιο κοντά», έγραψε ο Ζούκερμπεργκ σε ανάρτησή του. Εως τις 31 Μαρτίου η εταιρεία είχε 1,94 δισ. χρήστες τον μήνα, μία αύξηση 17% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά.