ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Νεόκοπες αριστερές εφημερίδες και χρεοκοπημένοι εκδότες

Γιατί γκρινιάζει ο Πρετεντέρης;

Με νεόκοπες αριστερές εφημερίδες και παλιούς χρεοκοπημένους εκδότες τα βάζει ο αρθρογράφος του ΔΟΛ, Γιάννης Πρετεντέρης, στο κείμενό του στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ. Γράφει χαρακτηριστικά ο Πρετεντέρης:
(...)Mου έχει κάνει πραγματικά εντύπωση πως διάφορες καραμπινάτες δεξιές και ακόμη πιο καραμπινάτες αριστερές εφημερίδες (κυρίως νεόκοπες...) συγκλίνουν στην υπεράσπιση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ απέναντι στον Μητσοτάκη που «κάνει λάθη», ανακατεύει τη σούπα και δεν κάθεται φρόνιμα να περιμένει.
Μετά θα έλθει η ώρα να κυβερνήσει κι αυτός, βρε αδερφέ.
Αλλωστε όπως είπε στον ίδιο τον Μητσοτάκη (για να δικαιολογηθεί) ένας.. χρεοκοπημένος εκδότης που ντιλάριζε με την κυβέρνηση: Ξέρεις που βρίσκεται η καρδιά μου!
Αλίμονο, από καρδιά άλλο τίποτα. Το πορτοφόλι παίζεται(...)
Κάποιοι είπαν ότι το τελευταίο ήταν καρφί του Πρετεντέρη για το... χρεοκοπημένο πρώην αφεντικό του, τον Σταύρο Ψυχάρη. Σιγά μην ήταν...
H φράση «ξέρεις που ανήκει η καρδιά μου» έχει αποδοθεί στο αφεντικό του «Πήγασου» Φώτη Μπόμπολα, κατά τη θρυλούμενη, προ μηνός, τηλεφωνική επικοινωνία του με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν ο τελευταίος είχε ζητήσει εξηγήσεις για τη στάση των ΜΜΕ του «Πήγασου» υπέρ της κυβέρνησης Τσίπρα. Τότε όπως είχε γραφεί (δείτε ΕΔΩ) ο Μητσοτάκης είχε απαντήσει «δεν ξέρω που ανήκει η καρδιά σου, ξέρω όμως που ανήκουν οι εφημερίδες σου...». Μάλιστα τότε λεγόταν ότι με παρέμβαση Μητσοτάκη (γινόταν λόγος για τελεσίγραφο) είχε καταρρεύσει η συμφωνία του επιχειρηματία και προέδρου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη με τον Φώτη Μπόμπολα για εξαγορά του "Πήγασου".