ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Το ψωμί, τα ψίχουλα και το wi-fi

Σχόλια από το fb kai to twitter για την 13η σύνταξη (εφάπαξ βοηθημα) που θα δοθεί σε περίπου 1.600.000 συνταξιούχους, που παίρνουν κάτω από 850 ευρώ:

** «Από τη μία αρπάζουν το ψωμί από το τραπέζι εκατομμυρίων ανθρώπων. Και από την άλλη τους πετούν κάποια ψίχουλα, για να εξαγοράσουν όπως φαντάζονται τη στήριξή τους στην ίδια πολιτική που τους έκλεψε το ψωμί κι έχει σκοπό να τους κλέψει και το τραπέζι και τις καρέκλες και το σπίτι. Πρόκειται για μια πράξη βαθιά ανήθικη»
Τσίπρας, 21-3-2014, οταν ο Σαμαράς εκανε αυτό που εξαγγέλει σήμερα ο Τσίπρας...
Γιάννης Παντελάκης 

** Εντάξει, ο Σαμαράς είχε δώσει στους ένστολους, ο Αλέξης στους συνταξιούχους. Ο καθένας..
όπου νομίζει ότι θα βρει πελάτες. Επίσης, Αλέξη, τα λεφτά δεν τα δίνεις εσύ, αλλά όλοι εμείς που έχουμε σκιστεί να πληρώνουμε φόρους
Kώστας Γιαννακίδης 

** Όσες εξαγγελίες και παροχές και να κάνει ο Τσίπρας το δωρεάν wi-fi του Σαμαρά δεν το ξεπερνάει.
Δ. Τσίρκας

** Δέσμευση της κυβέρνησης είναι, κάθε ευρώ που πλεονάζει από τους διαθέσιμους πόρους να επιστρέφεται στους πιο αδύναμους.
Αλέξης Τσίπρας 

** Τόσα πολλά αρνητικά σχόλια σε τόσο λίγη ώρα όσο αυτά που δημοσιεύονται στις ηλεκτρονικές εφημερίδες για τις αποψινές εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα, δε νομίζω ότι έχουν ξαναγραφτεί.
Αν είχε πεί ότι κόβει μια ολόκληρη σύνταξη από 2 εκατομμύρια συνταξιούχους, λιγότερη "κατακραυγή" θα είχε ξεσηκώσει ...
Aφροδίτη Μάνου