ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Δυσαρέσκεια της Χούκλη για την ομάδα του δελτίου ειδήσεων

Γκρίνια και εκνευρισμός στον ΑΝΤ1 για τα χαμηλά νούμερα

Προβληµατισµός υπάρχει το τελευταίο διάστηµα στον ANT1 για τα νούµερα τηλεθέασης του δελτίου ειδήσεων κυρίως στα νεανικά κοινά, για τα οποία πρώτιστα ενδιαφέρεται ο Θοδωρής Κυριακού.
Ο ανταγωνισµός µε το δελτίο του Alpha και η ταυτόχρονη µετάδοση και άλλων ενηµερωτικών εκποµπών από κανάλια έχουν µειώσει το ποσοστό του καναλιού στη συγκεκριµένη «πίτα», γεγονός που έχει προκαλέσει προβληµατισµό, ο οποίος επικεντρώνεται ωστόσο στον τοµέα του κεντρικού δελτίου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρία Χούκλη σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις επιρρίπτει.. µέρος της ευθύνης όχι µόνο στον έντονο ανταγωνισµό της συγκεκριµένης ώρας (7 µε 8 το απόγευµα), αλλά και στην οµάδα που έχει την ευθύνη του δελτίου ειδήσεων.
Μάλιστα, το τελευταίο διάστηµα υπήρξε κάποιος µικρός εκνευρισµός στις συσκέψεις, χωρίς όµως το κλίµα αυτό να έχει γενικευτεί. Κι αυτό γιατί ο ANT1 κινείται σε πολύ υψηλά νούµερα σε επίπεδα τηλεθέασης γενικότερα και τα νεανικά κοινά στα οποία κυρίως στοχεύει έχει πετύχει να τον εµπιστευθούν σε µεγάλο βαθµό στο ψυχαγωγικό κοµµάτι, που είναι και το πλέον εµπορικό.
Στο κανάλι του Αµαρουσίου διαµηνύουν πως και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα ακολουθήσει τη σταθερή άνοδο που παρατηρείται στα υπόλοιπα προγράµµατά του, αφού ετοιµάζεται σειρά βελτιωτικών παρεµβάσεων σε όλα τα επίπεδα, µε στόχο τη µεγαλύτερη προσέλκυση του νεανικού κοινού.
- από το Secret των Παραπολιτικών