ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ για την ενημέρωση και τα δημοσιογραφικά Ταμεία

24ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Στις εφημερίδες του Σαββάτου και της Κυριακής δημοσιεύτηκε ολοσέλιδη καταχώρηση με την ανακοίνωση (αριστερά - άντε κλικ για μεγέθυνση) για τα ασφαλιστικά ζητήματα του κλάδου των Μέσων Μαζικης Ενημέρωσης.
Την ανακοίνωση με τίτλο "ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ για την ενημέρωση και τα δημοσιογραφικά Ταμεία"  υπογράφουν οι Ομοσπονδίες ΠΟΕΣΥ, ΠΟΕΠΤΥΜ και οι Ενώσεις ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ, ΕΠΗΕΘ, ΕΤΗΠΤΑ.
Τα Διοικητικά Συμβούλια των δημοσιογραφικών Ενώσεων και εργαζομένων στα ΜΜΕ, που συμμετέχουν στη Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης που κήρυξε η ΓΣΕΕ στις 8 Δεκεμβρίου 2016, αποφάσισαν..  τη συμμετοχή τους με την κήρυξη 24ωρης απεργίας σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016.
Τα σκληρά και επώδυνα προαπαιτούμενα της 2ης αξιολόγησης πλήττουν και πάλι το σύνολο του..  Ελληνικού λαού και ιδιαίτερα τους εργαζομένους στο χώρο του Τύπου. Τσακίζουν τα ασφαλιστικά και τα εργασιακά τους δικαιώματα και θέλουν να ρίξουν στον καιάδα τους ανέργους και τους συνταξιούχους.
Με το Ασφαλιστικό ανοιχτή πληγή και τους πόρους των Ταμείων μετέωρους η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ καλεί όλους τους συναδέλφους να περιφρουρήσουν την απεργία, να διασφαλίσουν την επιτυχία της και να πάρουν μέρος στην απεργιακή  συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα (7/12/16) και ώρα 12.00 έξω από το κτήριο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20).