ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Προτάσεις από Μαρινάκη σε δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ

Η Κουτσαυτάκη τηλεφωνεί σε όσους λήγουν τα συμβόλαιά τους - Με ποιους είχε συναντήσεις

Μπορεί να έχουν «παγώσει» οι επαφές και τα ραντεβού για το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, λόγω των εξελίξεων και η μόνη κινητικότητα να αφορά στις δημόσιες πιέσεις με επιστολές και ανακοινώσεις που ασκούνται προς τους αρμόδιους φορείς για να εκπέμψει ο σταθμός… Ωστόσο, η στενή συνεργάτις του προέδρου του Ολυμπιακού Εύη Κουτσαυτάκη και πρώην στέλεχος του ΣΚΑΙ γνωρίζοντας την ανθρωπογεωγραφία, λεπτομέρειες, αλλά και σημαντικές καταστάσεις στο κανάλι του Φαλήρου, εξακολουθεί να διατηρεί επαφές και κυρίως συνεχίζει να προτείνει σε κόσμο να μετακινηθεί στο νέο κανάλι ΟΝΕ.
Παρά λοιπόν το γεγονός ότι το στρατηγείο του Μαρινάκη που ασχολείται με το project της.. τηλεόρασης περιμένει τις αποφάσεις του ΕΣΡ, η Εύη Κουτσαυτάκη λέγεται ότι δεν έχει σταματήσει να τηλεφωνεί σε πρόσωπα του ΣΚΑΙ, προκειμένου να τα πείσει να μετακινηθούν στο νέο σταθμό.
 Στον Πειραιά δουλεύουν πια με ορίζοντα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, θεωρώντας ότι μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα έχει βρεθεί η φόρμουλα ώστε το ΟΝΕ να είναι στον «αέρα».
Έτσι λοιπόν η Εύη Κουτσαυτάκη που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο Φάληρο τηλεφωνεί σε δημοσιογράφους και παρουσιαστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν μέσα στο 2017 και τους προτείνει από τη νέα σεζόν να ενταχθούν στο δυναμικό του νέου σταθμού.
Μάλιστα πριν λίγες ημέρες είχε ακουστεί έντονα ότι υπήρξε και ραντεβού με δύο πρόσωπα που έχουν καθημερινή παρουσία στον ΣΚΑΙ.
- πηγή: enimerosi24