ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Η Μισέλ και οι καναλάρχες φίλοι της ΝΔ

«Ας το πάρουν χαμπάρι. Τα πράγματα άλλαξαν. Δεν αποφασίζουν οι καναλάρχες ποιος θα λειτουργεί και ποιος όχι. Αποφασίζει η Πολιτεία και τα αρμόδια όργανά της. Καλωσορίζω τις συστηματικές, χυδαίες και ανήθικες επιθέσεις στο πρόσωπό μου από τα συγκεκριμένα συμφέροντα». Mε αυτό τον κατηγορηματικό τρόπο απάντησε στην ανακοίνωση (δείτε ΕΔΩ) της Ενωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ) ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.
 Η ΝΔ αντέδρασε και η Τομεάρχης... Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:..
«Ο κ. Παππάς, ο αποτυχημένος "Υπουργός – Καναλάρχης" που προσπάθησε με έναν αντισυνταγματικό νόμο να ελέγξει την ενημέρωση, τώρα παίζει “τα ρέστα του”. Ας καταλάβει ότι όντως τα πράγματα άλλαξαν. Οι Έλληνες τους πήραν χαμπάρι. Το παιχνίδι τους με την Ελλάδα τελειώνει».
Σχετικά με τη δήλωση της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου, συνεργάτες του υπουργού Νίκου Παππά σχολίαζαν:
«Η κυρία Ασημακοπούλου εμφανίστηκε προς υπεράσπιση των καναλαρχών-φίλων της ΝΔ με μία ημέρα καθυστέρηση, ως ηχώ της ΕΙΤΗΣΕΕ. Και εις ανώτερα».