ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Ο "κλητήρας" των Ψυχάρη, Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη

To docville και οι (Πρετ)Εντερικές διαταραχές
 
Επεσε στα χέρια μας το ένθετο docville της εφημερίδας Documento και σταθήκαμε στο κείμενο υπό τον τίτλο "Ιωάννης Βαπτιστής Πρετεντέρης / (Πρετ)Εντερικές διαταραχές / Το εκσυχρονστικό σαρανταπεντέρι του ΔΟΛ και του Mega".
Πρόκειται για μια «ακτινογραφία του διαπρύσιου κήρυκα της καθεστωτικής λογικής και "κλητήρα" του Ψυχάρη, του Μπόμπολα και του Βαρδινογιάννη» οπως γράφει στο πρωτοσέλιδό του το ένθετο.
Πρόκειται για ένα σκληρό κείμενο που το υπογράφει ο Τάσος Θεοδωρόπουλος (το ρεπορτάζ είναι του Παύλου Μεθενίτη) στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται:..
(...) Ο μεγάλος Βασίλης Ραφαηλίδης είχε δηλώσει πως «ο Γιάννης Πρετεντέρης έχει μια απίθανη προσαρμοστικότητα. Προσαρμόζεται ακόμα και στα σκατά». Μάλλον γι αυτό μπέρδεψε το επάγγελμα του δημοσιογράφου με αυτό του υδραυλικού αποχετεύσεων. Γοητευτικός ασπρομάλλης εξήντα-φευγα κύριος, ιδανικός γαμπρός για κάθε μάνα σε οριενό χωριό που ονειρευεται η κόρη της να φορέσει νυφικό Ασλάνη, παραβλέποντας τόσο πως από την πλευρά της μητέρας του ήταν εγγονός μπακάλη στην Ακαδημία Πλάτωνος όσο και ότι στα οργισμενα φοιτητικά του χρόνια στη Γαλλία έκανε ένα πέρασμα από τον «Ρήγα Φεραίο», τη νεολαία που ήταν φίλα προσκείμενη στο ΚΚΕεσ.(...)
Κακίες...