ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Οι επιχειρηματίες φεύγουν τρέχοντας από το «Ε» του Βρυώνη

Τάσεις φυγής λέγεται ότι προκάλεσε ο ιδιοκτήτης  του «Ε TV» Φίλιππος Βρυώνης στην πλειοψηφία των επιχειρηματιών που συζήτησαν μαζί του προκειμένου να διερευνήσουν τη δυνατότητα συνεργασίας με το κανάλι.
Μάλιστα το τελευταίο διάστημα λόγω και των εξελίξεων με τις τηλεοπτικές άδειες ήταν αρκετοί οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρθηκαν να συζητήσουν με τον ιδιοκτήτη του «Ε TV», είτε για να εξαγοράσουν ποσοστό στο κανάλι είτε για ενοικίαση ή άλλη μορφή συνεργασίας… Οι περισσότεροι στο τέλος όμως, κατά το κοινώς λεγόμενο το έβαζαν στα πόδια!
Και αιτία ήταν η φορολογική έδρα του ιδιοκτήτη του καναλιού κάτι για το οποίο βοά το.. Διαδίκτυο (μετά την αποκάλυψη του Τάσου Τέλλογλου ΕΔΩ) που λέγεται ότι βρίσκεται στη γειτονική Αλβανία! Ο συνδυασμός με το δαιδαλώδες ιδιοκτησιακό καθεστώς, όταν η συζήτηση προχωρούσε σε δεύτερο και τρίτο επίπεδο, αποθάρρυνε τους περισσότερους που σταματούσαν την κουβέντα κι έφευγαν τρέχοντας!
- πηγή: enimerosi24