ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

«Εμφύλιος» μεταξύ των εργαζομένων στο Mega

Μπορεί το Mega να θυμίζει πλέον… νεκροταφείο, καθώς στις εγκαταστάσεις του πατάνε το πόδι τους σχεδόν αποκλειστικά διοικητικοί υπάλληλοι, ωστόσο σε εξέλιξη βρίσκεται ένας εμφύλιος μεταξύ των εργαζόμενων στο κανάλι. Με επικεφαλής τον υπεύθυνο επικοινωνίας Χάρη Γούλιο, μια ομάδα κυρίως διοικητικών υπαλλήλων σε συνεργασία με ελάχιστους τεχνικούς δίνει μάχη προκειμένου η εικόνα που προβάλλεται προς τα έξω να είναι πως το κανάλι είναι ακόμα ζωντανό.
Τα σποτάκια που παίζουν όμως και δείχνουν ότι το Mega βρίσκεται ακόμα στη ζωή όχι μόνο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά και έχουν προκαλέσει τον έντονο εκνευρισμό μεγάλης μερίδας εργαζόμενων, που έχουν ήδη προχωρήσει σε επισχέσεις. Και αυτό γιατί θεωρούν πως έτσι παίζεται το παιχνίδι της διοίκησης..
του καναλιού δημιουργώντας στον κόσμο μια «μαγική εικόνα», που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα.
«Μόνο θυμηδία προκαλούν τα σποτάκια αυτά, που λένε ότι είμαστε η πιο υγιώς δανειοδοτημένη επιχείρηση, αλλά δεν κάνουν κουβέντα για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που τη συζητούσαν επί ενάμιση χρόνο, αλλά δεν την έκαναν ποτέ», έλεγε στο «Secret», γνωστός δημοσιογράφος του καναλιού, από εκείνους που διαφωνούν με την τακτική που ακολουθείται από τον υπεύθυνο επικοινωνίας και τους συνεργάτες του.
- πηγή: Secret / εφημερίδα Παραπολιτικά