ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Ετοιμος για κανάλι και... συνεργασίες ο Σαββίδης

Ετοιμος να καταθέσει, μέσα στα επόμενα 24ωρα, το ποσό της πρώτης δόσης που του αναλογεί και να λάβει την τηλεοπτική άδεια δηλώνει ο πρώτος επιλαχών Ιβάν Σαββίδης.
Συγκκριμένα ο επιχειρηματίας μιλώντας στην ΕΡΤ, αφού ενημερώθηκε για την αποχώρηση Καλογρίτσα, δήλωσε: «Θα είμαι έτοιμος να πληρώσω εντός 2-3 ημερών την πρώτη δόση».
Μάλιστα επανέλαβε ότι είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί τους όρους μίας συνεργασίας με τον Alpha του Δ. Κοντομηνά και το Star του επιχειρηματία Ι. Βαρδινογιάννη, ενώ σε περίπτωση άρνησής τους σημείωσε ότι αυτοί θα πρέπει να προχωρήσουν σε περικοπές προσωπικού και «εμείς να προχωρήσουμε μόνοι μας». Ο επιχειρηματίας πρόσθεσε ότι εντός των 90 ημερών που έχει θέσει το κράτος ως..
προθεσμία θα λυθεί αυτό το ζήτημα πιθανών συνεργασιών, καθώς πιο σωστό είναι να παραμείνουν στις θέσεις τους οι υπάρχοντες εργαζόμενοι στα κανάλια.
Σύμφωνα με τη διαδικασία, μετά τον απαιτούμενο έλεγχο του πόθεν έσχες του Ιβάν Σαββίδη, ο επιχειρηματίας είναι υποχρεωμένος, εντός των επόμενων ημερών, να καταβάλει το τίμημα της πρώτης δόσης που του αναλογεί.