ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Χούλιγκαν και δημοσιογραφικοί «στρατοί»

Αν, τελικά, προκύψει ο Ιβάν Σαββίδης ως τέταρτος οριστικός υπερθεματιστής, αν δηλαδή περάσει απ’ την επιτροπή το «πόθεν έσχες» του και πληρώσει εμπρόθεσμα την πρώτη δόση του τιμήματος, θα έχουμε τέσσερις υποψήφιους αδειούχους καναλάρχες πανελλαδικής εμβέλειας, εκ των οποίων οι τρεις, (Αλαφούζος, Μαρινάκης, Σαββίδης) θα είναι, ταυτόχρονα και αντίστοιχα, ιδιοκτήτες τριών εκ των μεγαλυτέρων Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιριών της χώρας: Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ.
Τότε θα βρεθούμε μπροστά σε ένα πρωτοφανές εξουσιαστικό εποικοδόμημα που, πέρα από τον υποβόσκοντα εντός του «μπερλουσκονισμό», θα διευρύνει τη βάση στήριξής του σε μια..
τερατώδη συγχώνευση των χούλιγκαν του ποδοσφαίρου με τους χούλιγκαν της δημοσιογραφίας: των οπαδικών στρατών των Αλαφούζου – Μαρινάκη – Σαββίδη (ως προέδρων των ΠΑΕ ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ αντίστοιχα) με τους δημοσιογραφικούς «στρατούς» των ιδίων, ως καναλαρχών. (Στα πρότυπα του σημερινού ποδοσφαιροδημοσιογραφικού ομίλου ΣΚΑΪ του Αλαφούζου, για να πάρουμε μια ιδέα)
Nίκος Τσαγκρής (fb)