ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Οι ειδήσεις του Alpha στην υπηρεσία του αφεντικού

Μέχρι χθες το τηλεοπτικό δελτίο του Alpha ήταν σχεδόν μονοθεματικό εναντίον του Καλογρίτσα. Από σήμερα το τηλεοπτικό δελτίο του Alpha είναι σχεδόν μονοθεματικό αλλά εναντίον του Σαββίδη (περίπου τον ξέχασε τον Καλογρίτσα).
Τι άλλαξε; Είναι απλό: άλλαξε ο αντίπαλος του Δημήτρη Κοντομηνά στις τηλεοπτικές άδειες. Μέχρι χθες ήταν ο Καλογρίτσας που έπαιρνε την τηλεοπτική άδεια γι' αυτό και το κανάλι τον έβαζε στο στόχαστρο. Πλέον όμως είναι ο Σαββίδης μια και αποσύρθηκε ο Καλογρίτσας οπότε επικεντρωνόμαστε στο νέο μας στόχο.
Οι ειδήσεις του Alpha με άλλα λόγια προσαρμόζονται κατά το δοκούν ανάλογα με τα συμφέροντα του σταθμού και του Δημήτρη Κοντομηνά. Η ενημέρωση έρχεται δεύτερη, προηγούνται τα θέματα..
που αφορούν το μαγαζί. Και ξετινάζουν όσους απειλούν τα συμφέροντά τους. Έτσι από τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα περάσαμε στις τσιπούρες του Σαββίδη.
Γι' αυτό και σήμερα ο Alpha δεν έβγαλε τσιμουδιά (δεν είδαμε κάτι) που ο διευθύνων σύμβουλός του Δ. Φουρλεμάδης παραπέμπεται ως διαχειριστής της ΜΚΟ «Αλληλεγγύη» για υπεξαίρεση 5,6 εκατ. ευρώ με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου (1608/50), της συνέργειας σε αυτή, της απιστίας και της ψευδούς βεβαίωσης.
Ο Δημήτρης Φουρλεμάδης εκπροσώπησε τον Alpha στην τριήμερη δοκιμασία της δημοπρασίας. Το σκέφτεστε να ήταν του Σαββίδη ή του Καλογρίτσα τι θα έλεγε σήμερα το κανάλι; Όλο το δελτίο ο βίος και η πολιτεία του θα ήταν.

Δημήτρης Κανελλόπουλος (efsyn)