ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Από τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα στις ιχθυοκαλλιέργειες του Σαββίδη

Οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ του STAR και του ALPHA αφήνουν την γκλίτσα και παίρνουν την απόχη.
Αφού τελείωσαν τον Καλογρίτσα από σήμερα έχει σειρά ο Σαββίδης. Ήδη τα επιτελεία των καναλαρχών που κόπτονται για τον πλουραλισμό, την ελευθερία του λόγου και την αντικειμενική ενημέρωση, ξεκίνησαν το σφυροκόπημα στην εταιρία «DIMERA» του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.
Προφανώς ο ρωσοπόντιος επιχειρηματίας δεν είναι Καλογρίτσας, όπως υποστηρίζουν φίλοι και εχθροί, ωστόσο, οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ των καναλιών με εντολές των ιδιοκτητών τους ξέρουν..
πού να ψάξουν και τι να βρουν.
Έτσι οι προβολείς τώρα που έφυγαν από τον Καλογρίτσα και εστιάζουν στον Σαββίδη, φωτίζουν την εταιρία του επιχειρηματία «DIMERA» που κατέβηκε για τη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας και η οποία δραστηριοποιείται στις ιχθυοκαλλιέργειες! Οπως είναι γνωστό όμως, ο νόμος ορίζει ότι η εταιρία που παίρνει άδεια πρέπει να δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην τηλεόραση και σε καμία άλλη δραστηριότητα.
Σαφές λοιπόν ότι από σήμερα, οι ρεπόρτερ αφήνουν τα όρη, τα βουνά και τα βοσκοτόπια και παίρνουν τις απόχες κυνηγώντας πέστροφες!
- enimerosi24