ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Διάψευση Μαρινάκη

Από το Λονδίνο έρχεται

 "Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο δεν συμφώνησε με κανέναν για την εξαγορά επιχειρήσεων συναφών με τον χώρο της έντυπης δημοσιογραφίας" ξεκαθάρισαν στον "Σάτυρο" και στην fmvoice.gr κύκλοι του υπερθεματιστή της μιας εκ των 4 αδειών τηλεοπτικών σταθμών. Προσέθεσαν δε "δεν έχουν καμία βάση τα δημοσιεύματα ότι συμμετείχε στην  αύξηση κεφαλαίου του πρακτορείου "Άργος" με στόχο να πάρει τώρα το 25% και αργότερα το 40% ή αυτά που τον αναφέρουν ως υποψήφιο επενδυτής για την εξαγορά της εκτυπωτικής εταιρείας Ίρις".
Προσέξτε δε την επόμενη τοποθέτηση των στενών συνεργατών του εφοπλιστή που, ίσως,.. είναι πιο σημαντική: "Το βάρος πέφτει αναπόδραστα στην οργάνωση του νέου τηλεοπτικού σταθμού. Ένα εγχείρημα που αξιώνει εξαιρετικά σημαντικούς πόρους ανθρώπινους και οικονομικούς. Δεν χωράνε όλα τα καρπούζια στην μασχάλη" και η ατάκα αυτή τα λέει όλα.  
Σάτυρος (fmvoice)