ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΓΕΕ: Αστειότητες οι «αποκαλύψεις - βόμβα»

«Η σημερινή συνέντευξη Τύπου του εκπροσώπου του Star και του Alpha, καθώς και οι υποτιθέμενες «αποκαλύψεις – βόμβα» που εντέλει ήταν αστειότητες, ανέδειξαν για μια ακόμη φορά την απουσία σοβαρών επιχειρημάτων κατά του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες» αναφέρει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Όπως σημειώνει, η «διαγωνιστική διαδικασία χαρακτηρίζεται από απόλυτη διαφάνεια. Η δημοπρασία ολοκληρώθηκε με εντελώς αδιάβλητο και επιτυχημένο τρόπο. Τα όσα ακούστηκαν σήμερα προκαλούν θυμηδία, αλλά και εντάσσονται σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό παραπλάνησης της κοινής γνώμης, ο οποίος θα πέσει στο κενό».
Νωρίτερα ο νομικός εκπρόσωπος των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Star Παναγιώτης Λαζαράτος σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ανέφερε ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες περιέχει.. πλήθος παραβάσεων, οι οποίες, όπως είπε ο ίδιος, έχουν καταγραφεί από όλες στις κάμερες παρακολούθησης του κτιρίου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Ο Π. Λαζαράτος είπε ότι αφού ανέλυσε το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες οι οποίες ήταν τοποθετημένες στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, οφείλει να παρέμβει άμεσα και αυτεπάγγελτα η εισαγγελική αρχή. Ανέφερε επίσης πως εστάλη ήδη καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην οποία αναφέρονται όλα -και η στάση του Γ.-Β. Καλογρίτσα και οι μηδενικές προσφορές του Ιβ. Σαββίδη, όπως τόνισε.
Τέλος, απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Π. Λαζαράτος τον προέτρεψε να δει το υλικό από τις κάμερες του διαγωνισμού και να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για τη διακοπή του «διαγωνισμού-εκτρώματος», καθώς, όπως εκτίμησε, κάθε λεπτό που αδρανεί «κάνει κακό και στην ελληνική Δημοκρατία και στην κυβέρνησή του».
-avgi.gr