ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

LiFO: τι άλλαξε με την αποχώρηση Τσαγκαρουσιάνου

Η αποχώρηση του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου από τη LIFO και το www.lifo.gr είχε ένα καλό και ένα κακό.
Το καλό είναι ότι επέστρεψε ο Δημήτρης Πολιτάκης στη χάρτινη έκδοση! Θα περιμένουμε (υπομονετικά) όμως, να βρει το βηματισμό και το νέο του στίγμα. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό που συμβαίνει γύρω μας δεν αποκωδικοποιείται εύκολα… Δεν είναι μόνο αλλόκοτο… Δεν είναι μόνο ότι δεν βγάζει νόημα… Είναι που δεν γνωρίζουμε ακόμη τη «γλώσσα», ώστε να μιλήσουμε για αυτό… Βέβαια ο Δημήτρης Πολιτάκης προτίμησε να υποδυθεί τον εαυτόν του, αντί να σιωπήσει… Τουλάχιστον το κάνει με εντιμότητα και ζέση!
Το κακό είναι ότι δεν διαβάζεται πια, ούτε η χάρτινη ούτε η ηλεκτρονική έκδοση της LIFO! Η απουσία (μόλις δυο εβδομάδων) του Τσαγκαρουσιάνου εκκωφαντική! Και βέβαια τα λόγια του στο τελευταίο editorial μόνο αυτό δεν.. προμήνυαν, διότι τι σημαίνει «Θα είμαι πάντα δίπλα τους, στις στιγμές της αμφιβολίας»; Ποιες «αμφιβολίες»; Ο Λευτέρης Μυτιληναίος είσαι; Εδώ μιλάμε για μ@λ@κίες, για χοντρές μ@λ@κίες!
Κι αν η LIFO κλείνει 10 χρόνια ζωής… Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! «Πάμε παρακάτω λοιπόν. Αγάπη μόνο» που είπε και ο Στάθης Τσ.  

- από το enimerosi24