ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Οι δημοσιογράφοι είναι από τα πιο φοβισμένα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας...

Λιβιτσάνος - Εφήμερος
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ 

Οι συντελεστές  του κινήματος που θέλει να αλλάξει την ενημέρωση αποκάλυψαν, τελικά, το απόγευμα της Κυριακής τι είναι η ομάδα των 1101.  «Τα Δελτία Ειδήσεων των ΜΜΕ μας παρουσίασαν ως "Οι 1101 του Βαρουφάκη". Οι 1101 παρουσιάστηκαν ως τηλεοπτική εκπομπή ή κόμμα που σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να χλευαστεί. Κι όμως οι 1101 έρχονται για να αλλάξουν τα πάντα. Οι 1101 είναι ένα κίνημα για να αλλάξει η ενημέρωση, για να αλλάξει η δημοκρατία, γιατί η δημοκρατία δεν θα αλλάξει από ένα κόμμα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βίντεο - παρουσίαση.
«Οι 1101 δεν είναι κόμμα. Είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό. Είναι ένα κίνημα στο χώρο της ενημέρωσης. Στο χώρο που ταλαιπωρείται τόσο βάναυσα, εδώ και τόσο καιρό, από τα μέσα της διαπλοκής. Τα μέσα που υπονομεύουν την πορεία της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, την ποιότητα του διαλόγου. Τα μέσα τα οποία είναι η έκφραση της πτώχευσης του ελληνικού πολιτικού συστήματος», τόνισε ο Γιάνης Βαρουφάκης και μίλησε για ένα μέσο που θα ανήκει σε αυτούς που ενημερώνονται από αυτό. Πώς; Με 5 ευρώ τον μήνα. Οι 1101 δεν έχουν κάποιον χρηματοδότη, αλλά όπως λένε πίσω από αυτούς, βρίσκονται εκατοντάδες άλλοι πολίτες.
Ακολουθεί το βίντεο με την αποκάλυψη των 1101 όπου εξηγείται αναλυτικά η λειτουργία αυτού του πρωτοποριακού project. Μεταξύ άλλων μιλούν:..  ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο καθηγητής Γιώργος Πλειός, ο δημοσιογράφος Paul Mason, η ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα, η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αγλαϊα Κυρίτση, οι δημοσιογράφοι Κώστας Εφήμερος («...είμαστε τυχεροί ζούμε το τέλος της εποχής των κυρίαρχων μέσων μαζικής ενημέρωσης...»), Γεράσιμος Λιβιτσάνος («...πρέπει να αλλάξουν οι δημοσιογράφοι οι ίδιοι, να αλλάξουν συλλογικά, δηλαδή να παψουν να είναι μια ομάδα πολύ φοβισμένων ανθρώπων. Θεωρώ τους δημοσιογράφους από τα πιο φοβισμενα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας...»), οι ηθοποιοί Γεράσιμος Γεννατάς και Κλέων Γρηγοριάδης, ο συγγραφέας Κ. Πουλής κ.α.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟ: