ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Η μεγάλη (δωρεάν!) γιορτή της Εφημερίδας των Συντακτών

Κλείσαμε, κλείνουμε δηλαδή στην «Εφημερίδα των Συντακτών», τρία χρόνια ζωής και είπαμε να το γιορτάσουμε με τους... εργοδότες μας, με όλους εσάς δηλαδή. Και γι' αυτό σας καλούμε στη γειτονιά μας, στην πλατεία Καρύτση, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου (Παρασκευή και δεκατρείς;).
Τα γραφεία μας βρίσκονται στην Κολοκοτρώνη 8, κέντρο Αθήνας, πιο κέντρο δεν γίνεται. Αλλά την άλλη Παρασκευή (13) βγαίνουμε λίγο πιο έξω, στα γύρω μπαρ. Και διοργανώνουμε διάφορες συναυλίες και πάρτι (αλλά και μία θεατρική παράσταση) για εσάς κι εμάς, να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Ολα θα είναι δωρεάν, δεν θα υπάρχει πουθενά εισιτήριο εισόδου, ενώ έχουμε συμφωνήσει επιπλέον με τους χώρους για μειωμένες τιμές ποτών (τρία ευρώ το ποτήρι κρασί, πέντε τα υπόλοιπα ποτά).
Ιδού το πρόγραμμα:
  1.  Στις 7 το απόγευμα, στο Μουσείον της Πόλεως των Αθηνών (Παπαρρηγοπούλου 5-7) θα δούμε την αντιφασιστική θεατρική παράσταση «Julius» του Κωνσταντίνου Χατζή με την Αγλαΐα Παππά και τον Γιάννη Χαρτοδιπλωμένο. Μείνετε συντονισμένοι για προσκλήσεις (η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με προσκλήσεις).
  2. Στις 9 περνάμε στην μπυραρία «Barley Cargo», Κολοκοτρώνη 6 (τηλ 210 32 0445 για κρατήσεις), στο ισόγειο της πολυκατοικίας όπου βρίσκονται τα γραφεία μας (εμείς είμαστε στον 2ο όροφο, ανεβείτε και μια βόλτα για ένα «γεια» όταν έρθετε). Εκεί θα παίξει live ο Θάνος Μικρούτσικος (μαζί του θα είναι και ο Κώστας Θωμαΐδης). Μετά τη συναυλία μουσική θα επιλέγει ο Ξενοφώντας Ραράκος του «Μελωδία 99.2». 
  3. Στις 10 ξεκινάει παράλληλα και η συναυλία των KollektivA στο μπαρ «Ημεροδρόμος», Πραξιτέλους 6. Είναι το μπαρ του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου, οπότε ειδικά για την περίσταση το συγκρότημα θα παίξει πολιτικά τραγούδια, από το Bella Ciao ώς αντάρτικα. Θα γίνουν και πολιτικές ζυμώσεις. Μουσική μετά τη συναυλία θα παίξει ο Σπύρος Γραμμένος.
  4. Την ίδια ώρα στο Toy Cafe, Καρύτση 10, θα έχουμε πάρτι, με τη μουσική να αναλαμβάνουν συνηθισμένοι αλλά και... ασυνήθιστοι dj's. Στα πικ-απ θα βρίσκονται οι Ιωάννα Παππά (ηθοποιός), Μαριέττα Φαφούτη (τραγουδίστρια), Γιώργος Μουχταρίδης (Pepper 96.6)  και Αφροδίτη Σημίτη (Join Radio). Ξεκινούν στις 10 και τελειώνουν άγνωστο πότε. Ακριβώς απέναντι, στο μικροσκοπικό Servante (Καρύτση 3), μουσική θα επιλέγουν συντάκτες της εφημερίδας, όπως ο Νίκος Σβέρκος ας πούμε.
  5. Και στις 11 αρχίζει και το παραδοσιακό γλέντι. Με ρεμπέτικα. Στο Black Duck, Χρήστου Λαδά 9 (τηλ 210 3234760 για κρατήσεις) θα παίξει η Μαριώ με την κομπανία της. Εδώ να δείτε ξενύχτι... Φυσικά και στο Black Duck έχουμε κανονίσει φθηνές τιμές, μόλις 14 ευρώ το μπουκάλι κρασί και 60 τα υπόλοιπα, «βαριά«, ποτά. Προσοχή όμως γιατί στην Κολοκοτρώνη έχει αλκοτέστ μετά, οπότε μην έρθετε με αυτοκίνητο. 
Περισσότερες πληροφορίες θα σας έχουμε τις επόμενες ημέρες.
Xάρτης εκδηλώσεων

Δημήτρης Κανελλόπουλος (Εφσυν)