ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Οι «17» του Best 92.6

Ποιοι θα διαχειριστούν από εδώ και πέρα, τις τύχες του ραδιοσταθμού

Με ένα έγγραφο 41 σελίδων, οι εργαζόμενοι του Best συνέστησαν την εταιρία, που θα διαχειρίζεται πλέον τον Best 92.6. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, στις 18 Μαρτίου 2015 συστάθηκε η εταιρία «Ραδιοφωνικός Σταθμός 92,6 ΙΚΕ» με διακριτικό τίτλο «Athens Best Radio IKE», έχοντας κεφάλαιο 8.500 ευρώ (500 ευρώ η μετοχή).
Σε αυτήν θα συμμετάσχουν 17 εργαζόμενοι του ραδιοσταθμού, από όλες τις ειδικότητες, και είναι οι: Λίνα Βασιλοπούλου, Γιάννης Βάλβης, Κώστας Γιαννακίδης, Γιώργος Καρκάνης, Μάριος.. Κοντούλης, Γιώργος Κυριάκου, Στέλλα Μανώλη, Γαρυφαλλιά Μερμίρη, Γιώργος Μπίτσικας, Σπύρος Παγιατάκης, Αδριανός Παπαδέας, Δημήτρης Παπασπυρόπουλος, Μαρία Παπιδάκη, Βαγγέλης Σαρρηγιάννης, Εύη Σιδηροπούλου, Κλεοπάτρα Φυντανίδου και Αλέξανδρος Χριστόπουλος. Ο τελευταίος ανέλαβε και την θέση του διαχειριστή της εταιρίας, ενώ ως ιδρύτρια τεμφανίζεται η Λίνα Βασιλοπούλου, πρώην γενική διευθύντρια των ραδιοφώνων του (πάλαι ποτέ ένδοξου) ομίλου Λυμπέρη.
Ο Best 92.6 ως γνωστόν ήδη εκπέμπει πιλοτικά από τα FM και μέσω διαδικτύου, εν αναμονή του επίσημου προγράμματός του - τις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα.
*Η φωτογραφία είναι από τις παλιές, καλές, εποχές του.
- e-tetradio.gr