ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Δίωξη για κακούργημα σε γνωστό μιντιάρχη

Τέλος εποχής για τα ελληνικά ΜΜΕ

Σοκ αναμένεται να προκαλέσει, τόσο στην ελληνική κοινωνία όσο και στο χώρο των ΜΜΕ, το σοβαρό ενδεχόμενο να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε πολύ γνωστό έλληνα μιντιάρχη.
Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες οι οποίες είναι εξαιρετικά βάσιμες και προέρχονται από δικαστικές πηγές, η δίωξη στο συγκεκριμένο επιχειρηματία θα σημάνει το τέλος εποχής για τα ελληνικά ΜΜΕ όπως τα γνωρίσαμε μέχρι σήμερα… Το κακούργημα για το οποίο γίνεται λόγος αφορά οικονομικής φύσης εγκλήματα… Και θα προκαλέσει ουσιαστικές και αλυσιδωτές αντιδράσεις στα ΜΜΕ που δεν θα έχουν προηγούμενο!
Όπως είναι φυσικό, εκτός από τις άμεσες επιπτώσεις στις μιντιακές επιχειρήσεις που ελέγχει ο.. εν λόγω επιχειρηματίας, με σπουδαιότερη την ακαριαία διακοπή ρευστότητας με ό,τι συνεπάγεται αυτό… Παράλληλα θα απελευθερωθούν δυνάμεις που θα πυροδοτήσουν σειρά γεγονότων τα οποία θα αποτελέσουν, σε συνδυασμό με τη νέα νομοθεσία για τα ΜΜΕ την απαρχή του νέου μιντιακού χάρτη της Ελλάδας!
- από το enimerosi24