ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Οι 9 επιτελικοί του Γιαννακόπουλου στο CNN Greece

Στο Moυσείο Μπενάκη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την επίσημη έναρξη  του CNN Greece, δηλαδή την online έκδοση στην ελληνική γλώσσα του CNN. Το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό brand του κόσμου, που ήλθε στην Ελλάδα από τον επιχειρηματία Δ. Γιαννακόπουλο, προσφέρει premium περιεχόμενο και βίντεο για τις εξωτερικές ειδήσεις από το μητρικό CNN, ενώ τις εσωτερικές πολιτικές και οικονομικές ειδήσεις καλύπτουν γνωστοί και μη εξαιρετέοι έλληνες δημοσιογράφοι.
Στην  ψηφιακή πλατφόρμα του CNN.gr, επιτελικές θέσεις αναλαμβάνουν:
* O Παναγιώτης Μπόμης, ως Γενικός Διευθυντής. Μπήκε στο στίβο των ελληνικών media αμέσως μετά την αποφοίτησή του από το London School of Journalism το 1997. Έχει παράσχει τις υπηρεσίες του εκτελώντας καθήκοντα Business Μanager τα πρώτα δυο χρόνια λειτουργίας της DPG Digital Media ενώ στη συνέχεια συνεργάστηκε με την ΤΙΜΕ Inc αφού με τον τίτλο του Chief Web Officer «έστησε» στην Ελλάδα για λογαριασμό της Olive Media τις ψηφιακές εκδόσεις του «Fortune», του «In Style» και του «People».
* Ο Ανδρέας Παναγόπουλος, ως Διευθυντής Σύνταξης. Δημοσιογραφεί από το 1990 και έχει..
αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία σε μια σειρά από ρεπορτάζ «πρώτης γραμμής» (ελεύθερο, πολεμικό, οικονομικό, πολιτικό). Έχει διατελέσει Διευθυντής Ειδήσεων στον ΑΝΤ1 ΤV από το 2009 έως το 2015, ενώ από τον Νοέμβριο του 2014 είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ με το αντικείμενο της διατριβής του να αφορά στις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα και τις μετρήσεις επισκεψιμότητας.
* Η Μαρία Καρχιλάκη, ως Σύμβουλος Έκδοσης. Με πλούσια εμπειρία τις τελευταίες δυο δεκαετίες, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο ελληνικό κοινό, έχοντας στο παρελθόν «καλύψει» δημοσιογραφικά πληθώρα πολεμικών συρράξεων, ενώ στη συνέχεια επεκτάθηκε και στο διεθνές πολιτικό και οικονομικό ρεπορτάζ.
* Ο Τάσος Οικονόμου, ως Αρχισυντάκτης. Επί μια δεκαετία Διευθυντής Σύνταξης της ψηφιακής έκδοσης της «Καθημερινής».
* Ο Θανάσης Κουκάκης, ως Επικεφαλής Οικονομικού Ρεπορτάζ. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα, έχοντας εργαστεί στο παρελθόν στις έντυπες εκδόσεις των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ», «Το ΒΗΜΑ», «ΕΣΤΙΑ», αλλά και στο οικονομικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας In.gr.
* Η Βούλα Κεχαγιά, ως Πολιτική Ανταποκρίτρια. Με πολυετή εμπειρία στο πολιτικό ρεπορτάζ σε Μέσα όπως «Τα ΝΕΑ», την ΕΡΤ, τον «Αγγελιοφόρο» και το Mega Channel.
* Ο Δημήτρης Κοτταρίδης ως πολιτικός συντάκτης, ο οποίος μετρά πολλά χρόνια στο πολιτικό ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ANT1.
* Ο Λουκάς Καρνής, ως Page Editor. Προέρχεται από τον χώρο του περιοδικού Τύπου, έχοντας στο παρελθόν παράσχει τις δημοσιογραφικές του υπηρεσίες στο «Status», σε εκδόσεις και ένθετα της «Καθημερινής», αλλά και ως Διευθυντής Σύνταξης στην ελληνική έκδοση του «Esquire».
* Ο Μιχάλης Τσώχος, ως Eπικεφαλής Aθλητικού Rεπορτάζ. Aπό το 1991 εργάζεται ως παρουσιαστής και σχολιαστής αθλητικών εκπομπών, ραδιοφωνικός παραγωγός και αρθρογράφος. Αποτελεί τη «φωνή» του UEFA Champions League και Europa League στην Ελλάδα, ενώ έχει καλύψει δημοσιογραφικά τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της εικοσαετίας, όπως Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια Κύπελλα Ποδοσφαίρου κ.ά.
* Ο Κώστας Πλιάκος ως ειδικός συνεργάτης για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ και ειδικών αφιερωματικών ερευνών με 15ετή εμπειρία στον «Ελεύθερο Τύπο» και πληθώρα συνεργασιών με έντυπα Μέσα, ραδιοφωνικούς σταθμούς αλλά και διεθνή φωτογραφικά πρακτορεία.