ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

«Κασιδιαρέοι» τραμπούκοι...

BINTEO
Σκληρή γλώσσα κατά του Γρηγόρη Ψαριανού χρησιμοποίησε ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος καταγγέλοντας (μέσω facebook)  την απίστευτη συμπεριφορά του «ποταμίσιου» βουλευτή σε βάρος της αν. υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώς Φωτίου στο πλατό του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Ο Β. Διαμαντόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά στο fb:
«Το ακραίο κέντρο δεν υπολείπεται σε "κασιδιαρέους"... Το ερώτημα είναι ο δήθεν φορέας του καινούργιου το Ποτάμι, που δήθεν "καταδικάζει τη βία από όπου και αν προέρχεται" θα πάρει θέση, όχι μόνο για το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά την εν γένει συμπεριφορά του τραμπούκου (θαμώνα τουαλετών σε κρίσιμες ψηφοφορίες) εντός της ολομέλειας της Βουλής;». Θυμίζουμε ότι ο Ψαριανός επιτέθηκε κατά της Θεανώς Φωτίου με υβριστικές εκφράσεις, κουνώντας το δάχτυλο και σκουντώντας την άγρια, στο πλατό του Mega. Αφορμή αποτέλεσε η αναφορά της Φωτίου ότι ο βουλευτής του «Ποταμιού»..
 είναι με τους δανειστές. Αποτέλεσμα: ο Ψαριανός, με το γνώριμο ύφος του ψευτοτσαμπουκά, να αρχίσει να σκουντάει άγρια την υπουργό φωνάζοντας: «Δεν δέχομαι ότι είμαι με τους δανειστές, αυτή δανείζεται, όχι εγώ, δεν δέχομαι να με λέει γερμανοτσολιά».
Οι χειρονομίες Ψαριανού ανάγκασαν την Φωτίου να αποχωρήσει από το στούντιο της εκπομπής ONLine με τον Ψαριανό να την αποκαλεί «νεομνημονιακό σούργελο»!..