ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Τι κρύβει το ραντεβού Βρυώνη - Γιαννίκου

Τι συζήτησαν στο λόμπι του ξενοδοχείου Intercontinental 

Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο λόμπι του ξενοδοχείου Intercontinental σε κοινή θέα, μεταξύ του ιδιοκτήτη του «ETV» Φίλιππου Βρυώνη και του πρώην διευθύνοντος συμβούλου του ALTER Κώστα Γιαννίκου! Όπως ήταν φυσικό το ραντεβού των δυο ανδρών τράβηξε τα βλέμματα των θαμώνων του ξενοδοχείου και προκάλεσε σούσουρο στα διπλανά τραπέζια που αναγνώρισαν τα πρόσωπα!
Προφανώς υπήρχε σκοπιμότητα για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και προφανέστατα ο λόγος ήταν για να διαρρεύσει,..
όπως και συνέβη! Σε αντίθεση με το περιεχόμενο της συζήτησης που κρατήθηκε αυστηρά μεταξύ τους… Ωστόσο, σύντομα θα φανεί αν το ραντεβού ήταν to know us better ή έκρυβε λαγό!
Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Γιαννίκος, αποφυλακίστηκε πέρυσι με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφού εξέτισε ποινή δύο χρόνων για χρέη προς το Δημόσιο…
Θυμίζουμε επίσης ότι ο ιδιοκτήτης του «ETV» Φίλιππος Βρυώνης τον Αύγουστο του 2013 εξαγόρασε από το ΚΚΕ την τηλεόραση του «902», έχοντας παράλληλα – όπως έχει ειπωθεί, μετοχική συμμετοχή στο «EXTRA 3»… Επίσης ιδιοκτήτης των διαφημιστικών εταιριών ALMA ΑΤΕΡΜΩΝ… Και διατηρεί στενές πολιτικές επαφές με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.
- από το enimerosi24.gr