ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Και τηλεοπτική εκπομπή στον ευαίσθητο Βερύκιο

** Μετά το on air κλάμα του ευαίσθητου και συναισθηματικού δημοσιογράφου Δήμου Bερύκιου επ΄ ευκαιρία των γενεθλίων του αφεντικού Δημήτρη Κοντομηνά, του ανατέθηκε (για την επόμενη σεζόν) και η παρουσίαση εβδομαδιαίας εκπομπής σην τηλεόραση του Alpha. Το πιθανότερο είναι πως θα αντικαταστήσει την εκπομπή του Νίκου Μάνεση «60 λεπτά Ελλάδα».
 ** Γιγαντώνεται ο όμιλος του gazzeta καθώς ο Ροντόλφος Οντόνι (όπως γράφoυν τα Παραπολιτικά) προχώρησε στην εξαγορά τριών sites που ανήκαν σε παραδοσιακό εκδοτικό συγκρότημα. Θυμίζουμε οτι ο Oντόνι έχει εντάξει στον όμιλό του και τα sites του Πέτρου Κωστόπουλου, το ειδησεογραφικό koolnews και το λαιφσταϊλίστικο toratora.
** Ταυτόχρονα ο ιδιοκτήτης του gazzeta δείχνει εντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση.. ραδιοφωνικής συχνότητας και προς αυτή την κατευθυνση έχει επαφές και συζητήσεις με παράγοντες του χώρου. Ο Οντόνι δεν κρύβει την φιλοδοξία του να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αθλητική ενημέρωση.
** Σε στρατηγική συμμαχία με το σάιτ sdna.gr του Βασίλη Παπαθεοδώρου (πρωην διευθυντή του gazzeta) φαίνεται πως προχωράει ο όμιλος του ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου. Την ίδια ώρα το αφεντικό του ΣΚΑΪ, όπως γράφει to Secret, κάνει σκέψεις για έκδοση αθλητικής εφημερίδας.