ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΕΡΤ: με Πάνο Χαρίτο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Από την Πέμπτη στον «αέρα» με νέο πρόγραμμα

«Η ΕΡΤ επιστρέφει με αξιόπιστη και πλουραλιστική ενημέρωση, με δελτία ειδήσεων που εστιάζουν στην αντικειμενική παρουσίαση της επικαιρότητας, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς ακρότητες και υπερβολές, αλλά με τρόπο που τιμά και υπολογίζει τον πολίτη». Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΡΤ που βγαίνει κανονικά πλέον στον «αέρα» την ερχόμενη Πέμπτη με τα σήματα ΕΡΤ-1, ΕΡΤ-2 και ΕΡΤ-3 με τον Πάνο Χαρίτο στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στις 9 το βράδυ.
Πιο αναλυτικά από πλευρά προγράμματος, η «Πρωινή ενημέρωση» της ΕΡΤ ξεκινά με τον Νίκο Αγγελίδη και τη Βασιλική Χαϊνά να ανοίγουν από τις 06.00 το πρωί (μέχρι και τις 08.00) το..
  πρώτο παράθυρο στην ενημέρωση. Τη σκυτάλη παίρνουν αμέσως μετά και μέχρι τις 10.00 η Μαριλένα Κατσίμη και ο Γιάννης Δάρρας και στη συνέχεια, μέχρι τις 12.00, ο Φάνης Παπαθανασίου και η Μάριον Μιχελιδάκη.
Ακολουθεί στις 16.00 η εκπομπή «Οn ΕRΤ» με την Ελένη Χρονά και τον Ανδρέα Ροδίτη.
Τα δελτία ειδήσεων ξεκινούν από τις 06.30 το πρωί και ακολουθούν μικρά δελτία στις 08.00, στις 09.00 και στις 10.00. Το πρώτο μεγάλο δελτίο ειδήσεων είναι στις 12.00.  Ακολουθεί το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις 15.00 και το απογευματινό στις 18.00. Όλη η επικαιρότητα παρουσιάζεται στο κεντρικό δελτίο στις 21.00 και η ανασκόπηση της ημέρας που φεύγει στο νυχτερινό δελτίο, τα μεσάνυχτα.
Την Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 22.00, η ΕΡΤ θα προβάλει το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου «Το χαμένο σήμα της δημοκρατίας», ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει συζήτηση στο στούντιο με τον δημιουργό.

Υ.Γ Tην Πέμπτη στις 20.00 το βράδυ, θα δοθεί μεγάλη συναυλία στο προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου