ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Αποχωρήσεις και αλλαγές στον όμιλο του Χρήστου Μεμή

Aρχισαν οι αλλαγές και οι αποχωρήσεις από τον διαδικτυακό ενημερωτικό όμιλο του Χρήστου Μεμή και συγκεκριμένα στα σάιτ protagon και το «ομόσταβλο» bostanistas, μετά την αλλαγή στη μετοχική του σύνθεση και την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου από το πρώην στέλεχος του ΔΟΛ.
Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης και αναδιάρθρωσης της εταιρείας εντάσσεται και η αποχώρηση της δημοσιογράφου και διαχειρίστριας των εκδόσεων Ποταμός,  Αναστασίας Λαμπρία - λέγεται ότι ήταν αυτή που ενέπνευσε τον (πρώην ιδιοκτήτη του protagon) Σταύρο Θεοδωράκη να ονομάσει το κόμμα του «Ποτάμι», ενώ είχε συμπεριληφθεί και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ποταμιού.
Την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τα δύο σάιτ («ας κλείσουμε την πόρτα σφυρίζοντας...») την ανακοίνωσε η ίδια η κυρία Λαμπρία  με χθεσινή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook (την είδαμε στο enimerosi24), όπου αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σήμερα ήταν η τελευταία μου μέρα διεύθυνσης και συνεργασίας με..
το bostanistas.gr και με το protagon.gr. Οι καιροί αλλάζουν, τα site επίσης. Οφείλω πολλά στους συνεργάτες μου, (...) όλοι άριστοι και γενναιόδωροι, στα δυόμιση χρόνια του bostanistas, και τους ευχαριστώ . Τις περισσότερες και θερμότερες ευχαριστίες στον Δημήτρη Βούτο, άγρυπνο φρουρό, τον καλύτερο συνεργάτη που θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ».

ΥΓ: Ο Χρήστος Μεμής προετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα του protagon και συνεχίζει τις επαφές για τη στελέχωση του κι αυτό που τον ενδιαφέρει πρωτίστως -όπως λέει σε συνομιλητές του- είναι η εκδοτική και επιχειρηματική ανάπτυξη (βλ. αναζήτηση χρηματοδοτών) του διαδικτυακού του ομίλου.