ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

EΡΤ: Ζητούνται νέοι διευθυντές

Ποια ονόματα ακούγονται

Μετά τις αντιδράσεις για την τοποθέτηση του Λάμπη ταγματάρχη ως διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΡΤ, η κυβέρνηση βολιδοσκοπεί τους ανθρώπους που θα τρέξουν το πρόγραμμα. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει με τα πρόσωπα που θα ορίσει το ΔΣ της εταιρείας στις γενικές διευθύνσεις της.
Το επιτελείο του Τσίπρα έχει κάνει ήδη τις ανιχνευτικές κινήσεις του και σε μια τουλάχιστον περίπτωση έλαβε θετικό μήνυμα.
Ο δημοσιογράφος της Αυγής (με δωδεκαετή θητεία αρχισυντάκτη στη ΝΕΤ κι άλλα τόσα πιο πριν, στο Mega) Σταύρος Καπάκος φέρεται να έχει αποδεχθεί πρόταση να αναλάβει τη γενική διεύθυνση ειδήσεων-ενημέρωσης της ΕΡΤ.
Κρούση έχει γίνει και στον Κώστα Χαλβατζάκη (με πολυετή θητεία στις ειδήσεις της ΕΡΤ).
Η κυβέρνηση φέρεται να εμπιστεύεται την Ελληνική Ραδιοφωνία στον Γιώργο Γιουκάκη με..
αναπληρωτή (ή διευθυντή στο Πρώτο Πρόγραμμα) τον Νίκο Τσιμπίδα (ήταν ο τελευταίος που υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από το Ραδιομέγαρο μετά την εισβολή των ΜΑΤ τον νοέμβριο του 2013).
Για τη γενική διεύθυνση των τεχνικών υπηρεσίων η κυβέρνηση θέλει τον Νίκο Μιχαλίτση.
Εικάζεται ότι εκείνοι που θα αναλάβουν τις διευθύνσεις οικονομικών-διοικητικών υπηρεσιών και προγράμματος θα υποδειχθούν από το ΔΣ της εταιρείας.
- από ρεπορτάζ του Χρήστου Ν.Ε. Ιερείδη στην έντυπη έκδοση των «Νέων»