ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Στου Χατζηνικολάου βρήκε δουλειά ο Ντινόπουλος

Θα αντικαταστήσει τον Τάκη Χατζή και θα κάνει εκπομπή με τον Μ. Γεωργίου

«Πρώην υπουργός, με 13 χρόνια εμπειρίας στην πολιτική και υπό συνθήκες οικονομικής κρίσης (Ελλάδα), 15 χρόνια πείρας ως δημοσιογράφος – πολεμικός ανταποκριτής, δικηγόρος, δίγλωσσος (αγγλικά, γαλλικά), με εξειδίκευση στην επικοινωνία, στην επίλυση συγκρούσεων, την επίλυση κρίσεων, τη διοίκηση καταστάσεων υψηλού ρίσκου λαμβάνοντας δύσκολες αποφάσεις, αναζητά εργασία. Μπορεί να μετεγκατασταθεί άμεσα». Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων η αγγελία αναζήτησης εργασίας, του πρωην δημάρχου, πρώην  βουλευτή, πρώην υπουργου και νυν δημοσιογράφου Αργύρη Ντινόπουλου, που δημοσιεύτηκε στις αρχές Μαΐου  στην ιστοσελίδα devnetjobs.org.
Παρά το «τρολάρισμα» που ακολούθησε στο διαδίκτυο κι όχι μόνο από την κοινοποίηση της αγγελίας, βγήκε κάτι καλό αφού ο Αργύρης Ντινόπουλος κατάφερε τελικά να βρει δουλειά. Συγκεκριμένα..
όπως γράφει το enimerosi24 ο πρώην υπουργός προσελήφθη στο «Real Group» των Nίκου Χατζηνικολάου και Ανδρέα Γ. Κουρή και πολύ σύντομα θα ενταχθεί στο δυναμικό του ραδιοφωνικού σταθμού Real Fm.
Μάλιστα ο Ντινόπουλος από τις αρχές Ιουνίου και εκτός απροόπτου, αναμένεται να αντικαταστήσει τον Τάκη Χατζή -που ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Χατζηνικολάου- και μαζί με τον Μάκη Γεωργίου θα αποτελούν, το νέο δίδυμο που θα παρουσιάζει την καθημερινή εκπομπή του Real Fm από τις 3:30 έως τις 5:00! Στρωμένη δουλειά, που λέει και το enimerosi24...