ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Bαρύ το κλίμα στη Μεσογείων

Αλλάζουν όλα στο MEGA - Θα ακολουθήσει τη συνταγή του Alpha

Μετά το σοκ από την πρωτοφανή πτώση της τηλεθέασης, ήρθε η αποδοχή της πραγματικότητας για το μεγάλο κανάλι… Ανοιχτά πλέον τα στελέχη την αποδίδουν στην έλλειψη χρηματοδότησης που έχει ως συνέπεια την απουσία νέων προγραμμάτων, τη διακοπή σειρών, αλλά και τις συχνές επαναλήψεις! Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι ακόμη και το «Παρτάλι», το δυνατό χαρτί του καναλιού «χτυπήθηκε», εμφανίζοντας σημαντική μείωση στην τηλεθέαση. Και αιτία όπως ομολογούν είναι οι συχνές επαναλήψεις που είχαν ως αποτέλεσμα να μπερδέψουν το κοινό που δεν ήξερε πότε θα δει νέο επεισόδιο… Επίσης η ξαφνική διακοπή της «Δικαίωσης» έδιωξε έναν πιστό πυρήνα τηλεθεατών, που δεν επέστρεψαν με την επανεμφάνιση της σειράς!
Την ίδια ώρα και παρά την ανακοίνωση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, διαρροές για την.. αβέβαιη στάση των μετόχων μέχρι την τελευταία στιγμή, βαραίνουν το κλίμα στη Μεσογείων και προκαλούν ερωτηματικά. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η διοίκηση του καναλιού και υπό την προϋπόθεση ότι μπουν χρήματα, θα προχωρήσει σε σημαντική συρρίκνωση των παραγωγών, αλλά και αλλαγή στη φυσιογνωμία του! «Αλλάζει η λογική του προγράμματος και ήδη έχει ανοίξει η συζήτηση προς αυτήν την κατεύθυνση» παραδέχεται στο MEGA. Με άλλα λόγια, ενώ θα υπάρξουν μία ή δύο σειρές στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν, η μυθοπλασία θα πάψει να είναι ο βασικός κορμός του. Πλέον στο πρόγραμμα θα ενταχθούν μικρά format όπως έχει και ο ALPHA, αλλά και τηλεπαιχνίδια χαμηλού κόστους.
- από το enimerosi24