ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Κυριακάτικος πανικός στα περίπτερα...

Αναρτήθηκε από το πρωί ο «Κυριακάτικος πανικός» στα περίπτερα, με τις ανάλογες ραδιοφωνικές παρουσιάσεις.
Κάθε εφημερίδα και ένα απόρρητο σχέδιο (βοηθάνε εδώ και οι διαπραγματεύσεις και οι πολλές... διεθνείς πηγές) για το μέλλον της Ελλάδας μεταξύ Τιτανικού, βράχων και καταστροφής.
Κάθε εφημερίδα και ένα νέο «σκάνδαλο» Βαρουφάκη, που εντελώς συμπτωματικά ανακαλύπτονται και αυτά την Κυριακή.
Κάθε εφημερίδα και μια νέα εσωκομματική διαμάχη με τα πολιτικά κουτσομπολιά για πιθανούς ανατροπείς και νέους Καίσαρες.
Οι ιστορικές ναυαρχίδες του Τύπου αλλά και εκείνες των αυξημένων προσφορών-πωλήσεων συναγωνίζονται στις καταστροφολογικές γενικεύσεις τους επί παντός επιστητού.
Ξεχωρίζει σήμερα το ΒΗΜΑ που μας εξηγεί γιατί ΟΛΟΙ, καθηγητές και πολιτικοί, είναι εναντίον.. του Μπαλτά. Εμείς βέβαια προ ημερών στο Σύνταγμα αλλά και στην κλειστή εκδήλωση είδαμε βαριά βαριά 180 άτομα υπερήλικες και μια δεκάδα των πλέον φανατικών φιλελεύθερων και άκρως συντηρητικών πολιτικών εκπροσώπων να αντιμάχονται το σχέδιο της κυβέρνησης και του Αριστείδη Μπαλτά.
Το σχέδιο για μια δημοκρατικότερη δημόσια παιδεία, για την αναβάθμιση των εκπαιδευτικών θεσμών, για τον φραγμό στην κατάργηση της δημόσιας ανώτατης εκπαίδευσης διά της μεθόδου των συμβουλίων διοίκησης και άλλων πονηρών διατάξεων του νομοσχεδίου Διαμαντοπούλου κ.λπ.
«Ολοι κατά του Μπαλτά» επαναλαμβάνει το ΒΗΜΑ τονίζοντας σήμερα το ένα από το τρίπτυχο Σαμαρά: όχι στο πανεπιστημιακό άσυλο, ναι στις φυλακές τρίτου τύπου, όχι στους «λαθρο»μετανάστες!
Τις προηγούμενες Κυριακές είδαμε στις ναυαρχίδες του Τύπου τις ανάλογες γενικεύσεις στα υπόλοιπα δύο σκέλη του τρίπτυχου Σαμαρά (την εκστρατεία να μην αφεθούν ελεύθεροι οι μισοπεθαμένοι και το πόσο οι κακοί δουλέμποροι κερδίζουν από τον ανθρώπινο πόνο αλλά ωστόσο κι εμείς δεν μπορούμε να γεμίζουμε τη χώρα με πρόσφυγες που μπορεί να είναι και τζιχαντιστές).

Αντα Ψαρρά (ΕφΣυν)