ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com
Τετάρτη 23 Ιουλίου 2025
Σοβαρό ενδιαφέρον για το Kontra
Με δύο διαφορετικούς επενδυτές βρίσκεται σε συζήτηση ο Ανδρέας Κουρής για το μέλλον του Kontra (κανάλι, εφημερίδα, site). Ο ένας προέρχεται από το χώρο των ΜΜΕ ενώ ο δεύτερος δεν έχει καμία σχέση με το σπορ. Οι συζητήσεις μάλιστα, όπως γράφει το e-tetradio, έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό. Δεν έχουμε μάθει για ποσοστά, αν είναι 50%, περισσότερο ή λιγότερο, ούτε με ποιον από τους δύο βρίσκεται πιο κοντά σε συμφωνία. Το Kontra, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία και του ΕΣΡ, ανήκει πλέον στην ολοκαίνουργια εταιρία «Kontra Υπηρεσίες TV Marketing Μονοπρόσωπη Α.Ε.».
Στόχος του Ανδρέα Κουρή είναι η ενδυνάμωση του Kontra Channel αλλά και της εφημερίδας με νέα πρόσωπα. Σύμφωνα με το e-tetradio, σίγουρη είναι επίσης στο κανάλι και η αύξηση των ωρών του προγράμματος, θα προστεθούν κι άλλες (τουλάχιστον έξι) μέσα στη νέα σεζόν. Στους δύο ενδιαφερόμενους παρουσιάστηκαν συγκεκριμένα σχέδια ανάπτυξης του προγράμματος αλλά και των τεχνικών υποδομών που είχαν ήδη σχεδιαστεί.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ανδρέας Κουρής κατέχει το 50% του Real Group ενώ δικό του είναι και το Love Radio 97.5.