ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Παραιτήθηκε ο διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ


«Παρελθόν» από τη διεύθυνση του ΣΚΑΪ 100.3 αποτελεί ο Βασίλης Χιώτης, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο γνωστός δημοσιογράφος είχε υποβάλει την παραίτησή του πριν από περίπου έναν μήνα. Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τον ιδιοκτήτη, Γιάννη Αλαφούζο και του ζητήθηκε να ασκεί τα καθήκοντά του έως και τις εκλογές. Πλέον τη θέση του διευθυντή, σύμφωνα με το e-tetradio.gr, αναλαμβάνει ο Σπύρος Μάλλης.
Ο Βασίλης Χιώτης συνεχίζει να κάνει την εκπομπή του στη μεσημεριανή ζώνη μαζί με τον Νότη Παπαδόπουλο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Χιώτης βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής μετά από ομοφοβικό σχόλιο για τον Στέφανο Κασσελάκη.
Αναφερόμενος στο πού θα καταταγεί στον στρατό ο Κασσελάκης, ο Β. Χιώτης είπε γελώντας ότι «βγάζουν καλά σύκα στην Καλαμάτα». Μετά τον ορυμαγδό αντιδράσεων έσπευσε να τα μαζέψει, παραδεχόμενος το «φάουλ» και υποστηρίζοντας πως ο ίδιος σιχαίνεται «κάθε ομοφοβικό σχόλιο κι όσους τα κάνουν».
Επίσης ο Χιώτης έκανε και ένα ακόμη πικρόχολο σχόλιο απευθυνόμενος στους συναδέλφους του:
«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συναδέλφους που για κάποια click παραπάνω και για καμιά μοναδουλα παραπάνω στην τηλεθέαση, παριστάνουν ότι δεν ξέρουν ποιος είμαι και τι απόψεις έχω, εδώ και σαράντα χρόνια που συμπορευόμαστε… Σας ευχαριστω συναδελφοι… Να ειστε καλα…».