ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

«Εφοδος» Κασσελάκη σε Κόκκινο και Αυγή


Αιφνιδιάστηκαν χθες οι εργαζόμενοι στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», όταν χτύπησε το κουδούνι της πόρτας και ανοίγοντας αντίκρισαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη. Κι αυτό διότι ουδείς τους είχε ενημερώσει για την αιφνιδιαστική επίσκεψή του.
Ο Κασσελάκης μπήκε στο χώρο που στεγάζονται η εφημερίδα «Αυγή», αλλά και ο ραδιοφωνικός σταθμός απροειδοποίητα, συνομίλησε με τους εργαζόμενους των ειδησεογραφικών μέσων που ήταν παρόντες και κατευθύνθηκε στον ραδιοθάλαμο, παρεμβαίνοντας στο αθλητικό μαγκαζίνο που ήταν εκείνη την ώρα στον αέρα.
Από τον ραδιοφωνικό αέρα πληροφορήθηκαν και πολλά κεντρικά στελέχη την παρουσία του στον χώρο, όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ παρέμεινε για περίπου δέκα λεπτά, συζητώντας για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. 
Η Αλέκα Ζουμή του απέσπασε και δήλωση-δέσμευση για το ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι λατρεύει τον 105.5 Στο Κόκκινο και σκοπεύει να το κρατήσει ζωντανό: «Εννοείται ότι στηρίζουμε το Κόκκινο, είναι αυτονόητο. Έχετε την αμέριστη στήριξή μου».
Τόσο για τον 105.5 Στο Κόκκινο, όσο και για την Αυγή, συμπλήρωσε στη συνέχεια μιλώντας και με τον κόσμο ότι «δεν θα αφήσουμε τη Δεξιά να αλωνίζει με τα δικά της ΜΜΕ, θα φροντίσουμε για τη βιωσιμότητα».