ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Ακρίτα κατά Ευαγγελάτου: “Δημοσιογραφία από τα καλάθια”


Τα βέλη της προς τον Νίκο Ευαγγελάτο έστρεψε απόψε το βράδυ η Έλενα Ακρίτα με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα. Το βράδυ της Κυριακής, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε ποστάρισμα στη σελίδα της, σχολιάζοντας τα όσα λέγονται στις τηλεοπτικές εκπομπές των καναλιών για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, και μίλησε συγκεκριμένα για “δημοσιογραφία από τα καλάθια”. 
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε για τον δημοσιογράφο: "Κατά τον Ευαγγελάτο για το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ φταίει ο Κασσελάκης. Που έγινε πρόεδρος πριν μισή ώρα περίπου. Δημοσιογραφία από τα καλάθια. Βραβευμένη κιόλας".
Στη συνέχεια απευθυνόμενη στους συναδέλφους της στη Βουλή, έγραψε: "Συνάδελφοι βουλευτές, όταν ορισμένοι δημοσιογράφοι στα πάνελ σάς απευθύνονται απαξιωτικά με υφάκι και αγένεια, να τούς βάζετε στη θέση τους. Ορθά, κοφτά, ξεκάθαρα, χωρίς κομπιάσματα κι αμήχανα χαμογελάκια. Δεν είναι καλύτεροι από σας. Είναι απλώς θρασύτεροι".