ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Εισαγγελική παρέμβαση για το κρεσέντο χυδαιότητας του Μπέου


Την παρέμβαση του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι χυδαίες και ομοφοβικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε παραγγελία για έρευνα σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου με βάση τις διατάξεις του αντιρατσιστικού νόμου και ζητά να διερευνηθεί αν η δήλωση του δημάρχου Βόλου ήταν «πρόσφορη να προκαλέσει διακρίσεις, μίσος και βία κατά ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται με βάση το σεξουαλικό προσανατολισμό, και συγκεκριμένα σε βάρος των ομοφυλόφιλων».
Η εισαγγελέας σημειώνει επίσης ότι θα πρέπει να διερευνηθεί κι αν ο κ. Κασσελάκης επιθυμεί να στραφεί ο ίδιος κατά του Δημάρχου για εξύβριση με ρατσιστικά χαρακτηριστικά κ.α.

Το βίντεο με τις χυδαίες δηλώσεις Μπέου:


Οι... διευκρινίσεις 

Μέσω Facebook, ο Αχιλλέας Μπέος προχώρησε σε μια διευκρινιστική δήλωση μετά τις αντιδράσεις προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.
«Αν και έχουμε άλλα να σκεφτούμε, μια διευκρίνιση είναι αναγκαία. Η αναφορά μου στον Κασσελάκη αφορούσε την απαράδεκτη δήλωσή του για δύο κατά ” παραγγελία” γιούς. Ολοι καταλαβαίνουν πόσο επικίνδυνη είναι αυτή.
Οσον αφορά τα περί ομοφοβίας και τις λοιπές αηδίες δεν το συζητώ. Εχω πολλούς φίλους με αυτό τον προσανατολισμό, που κανουμε και καλή παρέα. Τους μόνους που δεν αντέχω είναι τους τοξικούς και επικίνδυνους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλου και επιλογών», έγραψε.