ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

«Καθημερινή» κατά Χαρδαλιά


«Με αυτό τον θίασο πιο εύκολα θα στήσει τηλεοπτική εκπομπή παρά περιφερειακό συμβούλιο»

Ένα ακόμη μήνυμα στο Μαξίμου στέλνει η «Καθημερινή», με αφορμή την εκλογή του εκλεκτού της ΝΔ Νίκου Χαρδαλιά στην περιφέρεια Αττικής από την πρώτη Κυριακή. Ο «Στέντωρ» της εφημερίδας
χαρακτηρίζει τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου που κατάφερε να εκλέξει ο εκλεκτός του πρωθυπουργού ως «θίασο που πιο εύκολα θα στήσει τηλεοπτική εκπομπή». 
Αναλυτικά υπό τον τίτλο "Αττική, έχεις ταλέντο", η «Καθημερινή» σχολιάζει:
Στον κεντρικό τομέα: ένας ηθοποιός, ένας πρώην «καμένος» τηλε-δικηγόρος, ένας πρώην τερματοφύλακας. Στον βόρειο τομέα: ένας τηλεσεξολόγος. Στον δυτικό τομέα: ένας πρώην παίκτης του «Survivor». Στον νότιο τομέα: μια πρώην άλτρια που σταδιοδρόμησε στα ριάλιτι σόου, ένας κικ μπόξερ, μια πρώην γυμνάστρια, μια παλιά δόξα της ποπ, ένας πρώην μπασκετμπολίστας.
Η νίκη του Νίκου Χαρδαλιά ήταν άνετη. Αλλά με αυτό τον θίασο πιο εύκολα θα στήσει τηλεοπτική εκπομπή παρά περιφερειακό συμβούλιο. Για την ακρίβεια, αυτό δεν θα είναι πολιτικό σώμα, αλλά υπηρεσία ανακύκλωσης ξεθωριασμένης διασημότητας – καθώς οι περισσότεροι «αναγνωρίσιμοι» που εξελέγησαν, διασώζουν έτσι μετά βίας την αναγνωρισιμότητά τους. Θα μπορούσε τουλάχιστον να μετονομάσει τον συνδυασμό σε «Αττική, έχεις ταλέντο».