ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Αιχμές «Καθημερινής» κατά Μαρινάκη για το «κάστινγκ» στους συνδυασμούς


Το πρόβλημα να είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ταυτόχρονα και γραμματέας του κόμματος, το έθιξε ουκ ολίγες φορές η στήλη "Παιχνίδια Εξουσίας", χωρίς καμία ανταπόκριση - και χωρίς καν να ερωτηθεί γι' αυτό στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο ίδιος ο Παύλος Μαρινάκης!
Το θέμα, προς τιμήν της, το θίγει σήμερα και η «Καθημερινή», με αφορμή τις διαβεβαιώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι όλοι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Γιώργο Πατούλη θα συμπεριλαμβάνονται και στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά!
Γράφει στη σελίδα 2 της «Καθημερινής» η στήλη «Στέντωρ»:
«Πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ, σαν τον Κωνσταντίνο Αϊβαλιώτη. Πρώην πολιτευτές του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Νίκος Σαργκάνης, αλλά και μία κυρία της τηλεόρασης που είχε πολιτευθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Παλιές δόξες της τηλεόρασης, όπως η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και η Βάσια Παναγοπούλου. Αυτοί και άλλοι πολλοί είχαν συμφωνήσει να μετάσχουν στον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη. Τι θα γίνει με αυτούς, τώρα που ο περιφερειάρχης αποσύρεται; Συναποσύρονται σιωπηρώς μαζί του; Τη Δευτέρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, είχε πει ότι «είναι αυτονόητο πως οι υποψήφιοι του συνδυασμού (Πατούλη) θα συμπεριληφθούν στο νέο αυτό εγχείρημα με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά». Θα αναρωτηθεί κανείς τι δουλειά έχει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να προδικάζει το «κάστινγκ» για τους συνδυασμούς σε ένα φορέα της αυτοδιοίκησης; Σιγά. Εδώ ο γραμματέας του κόμματος είναι ταυτόχρονα και κυβερνητικός εκπρόσωπος».
Και σχολιάζει ο Β.Σκ. στο ieidiseis:
  • Θα ιδρώσει, άραγε, το αυτί του Μαξίμου, ώστε ο Παύλος Μαρινάκης να μην παραμένει Γραμματέας της ΝΔ όσο είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος;
  • Α, και ο Νίκος Χαρδαλιάς, ως πότε θα παραμένει υπουργός Άμυνας; Ως πότε τέτοιο φτύσιμο στους θεσμούς;