ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Το αντιαθλητικό «φάουλ» και τι ζήτησε ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ για να είναι υποψήφιος


Το τι ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς για να είναι υποψήφιος, ασφαλώς και αρμόδιος να το πει είναι ο ίδιος. Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας σύμφωνα όμως με όσα γράφει ο Βασίλης Σκουρής στο ieidiseis φέρεται να είπε στην αντιπροσωπεία της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ πως είχε υπόσχεση από τον πρώην υπεύθυνό της για την Αυτοδιοίκηση πως θα είχε στη διάθεσή του για τον προεκλογικό αγώνα ένα εκατομμύριο ευρώ!
Φέρεται, μάλιστα, να είπε πως μετά τον έψαχνε στο τηλέφωνο αλλά δεν τον έβρισκε.
Ο Νίκος Παππάς φέρεται να ζήτησε ένα ποσό πολύ μεγαλύτερο από αυτό που είχε ο Νάσος Ηλιόπουλος στις προηγούμενες εκλογές, λίγο πάνω από 400.000 ευρώ!
Ποσό που και να ήθελε να διαθέσει η Κουμουνδούρου, δεν το έχει σε καμία περίπτωση. Αλλά από την άλλη, αν αυτό είχαν συμφωνήσει...
O Bασίλης Σκουρής για το θέμα της υποψηφιότητας του Νίκου Παππά γράφει επίσης στα «Παιχνίδια Εξουσίας» στο ieidiseis:
Η αλήθεια είναι πως η συμπεριφορά της Κουμουνδούρου απέναντι στον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά δεν ήταν και ...κανονική: «Φάουλ» και μάλιστα - για να θυμηθούμε νυν και πρώην όρους του μπάσκετ - «αντιαθλητικό» και ...«εσκεμμένο» ήταν!
  • Μετά τη συνάντηση του -τέως πλέον- προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα μαζί του και την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για το Δήμο Αθηναίων, η Κουμουνδούρου σχεδόν... ξέχασε τον διεθνή μπασκετμπολίστα. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, δεν είχε καμία επαφή μαζί του.
  • Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συζητούσε τις υποψηφιότητες για το Δήμο Αθηναίων χωρίς σε αυτές να συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Νίκου Παππά! Όταν ο Κώστας Τσουκαλάς απέσυρε ουσιαστικά το ενδιαφέρον του, η ομάδα της Πολιτικής Γραμματείας (Νίκος Παππάς βουλευτής, Διονύσης Τεμπονέρας κ.α.) επανέφεραν στο τραπέζι την υποψηφιότητα Παππά, με τη λογική ότι είχε ανακοινωθεί η υποψηφιότητά του από το κόμμα! Η συγκεκριμένη ομάδα, μάλιστα, μαζί με την «Ομπρέλα» ψήφισαν να εκλεγεί αντιπροσωπεία και να συναντηθεί μαζί του, να συζητήσει αν θέλει να είναι υποψήφιος Δήμαρχος! Η αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Πάνο Ρήγα συναντήθηκε μαζί του, συζήτησε τις θέσεις του και τις μετέφερε στην Πολιτική Γραμματεία.
  • Η Πολιτική Γραμματεία έθεσε σε ψηφοφορία την υποψηφιότητα Παππά και την... απέρριψε. Συγγνώμη, και τότε γιατί πήγαν να τον δουν; Με τέτοιες συμπεριφορές θα ξαναβρούν συμμάχους; (Και αυτά, ανεξαρτήτως των λαθών του πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα).
ΥΓ1: Τι ζήτησε, μεταξύ, άλλων στη συνάντηση ο Νίκος Παππάς; Το μπάτζετ που του είχαν υποσχεθεί για μια δυναμική προεκλογική εκστρατεία, να έχει τη δική του παράταξη και όχι την «Ανοιχτή Πόλη» και να τον στηρίξουν όλα τα στελέχη.

ΥΓ2: Την Τετάρτη το απόγευμα, μαθαίνουμε, ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας δέχτηκε τηλεφώνημα από τον συνονόματό του πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ και είχαν μια ενδιαφέρουσα κουβέντα!