ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Ο… boomer Τσίπρας στο TikTok: Καλύτερα σφηνάκι, παρά τον Μητσοτάκη


Η ατάκα του Αλέξη Τσίπρα «καλύτερα σφηνάκι, παρά τον Μητσοτάκη» φαίνεται πως είχε απήχηση στους νέους, αν λάβουμε υπόψη τα views που πραγματοποίησε το χθεσινό βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok. Το βίντεο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεντρώσει μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές 1,5 εκατ. θεάσεις, καθιστώντας πρώτο στη σχετική λίστα απ’ όλα τα βίντεο που έχουν ανέβει στον λογαριασμό του.
Η ατάκα του Αλέξη Τσίπρα, την οποία είχε πει και λίγο νωρίτερα στην ομιλία του στη Λαμία, πρόκειται για μια παράφραση της ατάκας «καλύτερα παπάκι, παρά τον Μητσοτάκη» που ακουγόταν σε όλη την Ελλάδα πριν τις εκλογές του 1985, όταν ο τότε πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης επιχειρήσει να δελεάσει τους νέους ψηφοφόρους υποσχόμενος φθηνότερα αυτοκίνητα.
Αφορμή φυσικά στάθηκε τα Youth Pass, ύψους 150 ευρώ που υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε θεματική συζήτηση στην Ελευσίνα, για κάθε νέο ή νέα που ενηλικιώνεται.