ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Ο «φραγκοφόνας» δημοσκόπος και μυστικοσύμβουλος του Μητσοτάκη


Mια καλή πηγή από το Μέγαρο Μαξίμου εξέφραζε ανοιχτά το παράπονό του στον συνομιλητή του. «Δεν ξέρω πως έγινε, αλλά τώρα έχουμε και τον "φραγκοφόνα" που μας κατσικώθηκε και κοντεύει να μας τρελάνει» εξομολογείτο. Τώρα αν είπε «φραγκοφόνας» ή «φραγκοφονιάς» δεν είναι και τόσο σίγουρο.
Στην έκπληξή μας, μάς αποκάλυψε ότι αυτό είναι το nick-name γνωστού δημοσκόπου, ο οποίος την τελευταία περίοδο εμφανίζεται ως μυστικοσύμβουλος του Κυριάκου. Ίσως γιατί είναι και φανεροσύμβουλος του Νίκου Ανδρουλάκη, άρα οφείλει να κρατά κάποια προσχήματα.
Τι τους λέει λοιπόν ο «φραγκοφόνας»; Ότι ο Κυριάκος έχει ανεβεί στον πύραυλο και άγγιξε ήδη το 37%.
Ακόμη και οι άλλοι δημοσκόποι που συνεργάζονται με το Μαξίμου, όπως ο αποκαλούμενος «Πίνατ», αλλά και ο «στρατηγός» Λιβάνιος κοιτούν με καχυποψία την απροσμέτρητη αισιοδοξία του «φραγκοφόνα» και προσπαθούν να τον μαζέψουν. Κυρίως για να μην επηρεάζει τον Κυριάκο, γιατί ως γνωστόν οι αρχηγοί προτιμούν αυτούς που τους λένε «good news», από τους συγκρατημένους και ρεαλιστές.