ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Το ποντίκι κι ο Σαραβάκος


Τη δική του στιγμή σε lifestyle τοκ σόου είχε ο Νίκος Ανδρουλάκης –κι άργησε, αν αναλογιστεί κανείς ότι ήδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε περάσει από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και ο Αλέξης Τσίπρας είχε σταθεί απέναντι από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. 
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» στον ΑΝΤ1. 
 Απέναντι στον κ. Αρναούτογλου, ο κ. Ανδρουλάκης είπε τα δικά του, από το ότι διαφωνεί με τον αφορισμό του Θόδωρου Πάγκαλου «μαζί τα φάγαμε», μέχρι ότι «προτιμώ να πάω σπίτι μου από το να νοθευτεί το όραμά μου για την πατρίδα», αλλά ξεχωριστό ενδιαφέρον, λόγω και ποδοσφαιρικής επικαιρότητας, είχε η αποκάλυψή του για το πώς έγινε οπαδός του Παναθηναϊκού μολονότι όλοι στο σπίτι ήταν φίλοι του Ολυμπιακού. 
«Μικρός, πολύ μικρός, με είχαν κάνει Ολυμπιακό. Μου έπαιρναν ρούχα του Ολυμπιακού, είχα ένα ποδήλατο του Ολυμπιακού… Και το 1987 είχε μπει ένα ποντίκι στο σπίτι μας στο χωριό και πήγε η γιαγιά μου να το κυνηγήσει. Και μου μου είπε “επειδή θέλω να μαζέψω τα έπιπλα, κάτσε πάνω στο τραπέζι και θα σου βάλω στην τηλεόραση να βλέπεις”. Το έλεγα στον Βαζέχα πρόσφατα. Και μου βάζει το Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό το ’87: 4-0. Και ερωτεύτηκα τον Σαραβάκο.
 Εκτοτε Σαραβάκος, φανέλα του Σαραβάκου, Παναθηναϊκός. Ολοι έμειναν Ολυμπιακοί και μόνο εγώ άλλαξα», διηγήθηκε ο κ. Ανδρουλάκης, για να προσθέσει: 
«Με εκδικήθηκαν επειδή ήμουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας και “έπεσαν” πάνω στον γιο μου (που είναι Ολυμπιακός). Πλέον δεν πάω συχνά στο γήπεδο». 
 Με εξαίρεση το ότι ο κ. Ανδρουλάκης μπερδεύτηκε και το 4-0 με τα δύο γκολ του Σαραβάκου ήταν ο τελικός του Κυπέλλου του 1986 και όχι το 1987 –ήταν επτά ετών τότε–, ήταν μια χαριτωμένη αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στην προσπάθεια να φανεί και αυτός σαν τον πολιτικό της διπλανής πόρτας.