ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Πώς η Ελενα Ακρίτα διέβη τον Ρουβίκωνα...


Πώς τελικά διέβη τον Ρουβίκωνα και πέρασε από την δημοσιογραφία στην πολιτική – μετά από πρόταση «του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα»- εξηγεί η Έλενα Ακρίτα υποψήφια στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Πρώτα έμαθα να σταυρώνω ψηφοδέλτια για τον πατέρα μου και μετά να γράφω», αποκαλύπτει και περιγράφει το πολιτικό περιβάλλον που μεγάλωσε με τον πατέρα Λουκή Ακρίτα, τον παππού, αλλά και την μητέρα Σύλβα.
«Θέλω να δουλέψω στην Βουλή για τα ανθρώπινα δικαιώματα», τονίζει.
Εξαργυρώνει την δημοφιλία της στo fb με μια πολιτική θέση; «Όταν έχεις 300 χιλιάδες followers σκέψου και πόσα καλά έχουν γίνει. Σε θέματα που αφορούν την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, την συμπερίληψη, την ορατότητα, την έμφυλη βία, τις γυναικοκτονίες, το μπούλινγκ, τα άτομα με ψυχικές νόσους κτλ. Αυτοί είναι οι τομείς που εμένα με ενδιαφέρουν», απαντά.
Στην ερώτηση πώς πείστηκε ότι ΣΥΡΙΖΑ είναι καλύτερος από τη ΝΔ, η κυρία Ακρίτα απλώς γελάει ενώ στην επισήμανση για την κριτική του ΚΚΕ που τους θεωρεί ίδιους, το ύφος αλλάζει και μιλά για τη σύγκρουση που είχε με το ΚΚΕ.
«Με το ΚΚΕ ήλθα σε μεγάλη σύγκρουση. Επειδή είπα πως είναι κόμμα ξεκάθαρα ομοφοβικό. Η λάσπη που δέχθηκα για αυτό από ΚΚΕ εφημερίδες και περιοδικά, ούτε από ακροδεξιούς» λέει χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα, η οποία επιμένει: Ναι είναι το ΚΚΕ ομοφοβικό και φάνηκε και από τις τελευταίες κινήσεις του. 
- διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της συνέντευξης που έδωσε η Ελενα Ακρίτα στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιάτη (ΕΔΩ)